Evt
oldu ama yine tutunamadı
psikolojim bozuldu, kan görmekten,
kan vermekten
işte tam oldu diye sevinirken sağlıksız kimyasal gebelik oldu,,,,,,,,..... Senin adına sevindim
Rabbim onu sana bağışlasın inşallah 

Evet, bende hamile kaldım ama 1 hafta önce düşük yaptımBen 8 yıllık evliyim 5 6 yıldır da çocuk istiyoruz amma olmuyordu hastanelerde geziyoruz her hafta amma bir sorun çıkmıyor ne eşimde ne de bende eşim kafana takma Allah vereceği zamanı bilir vermiyorsa vardır bir bildiği kendine eziyet ediyorsun derdi adet düzensizliğim vardı benim de küçük 3 4 tanede kist vardı amma doktor engel değil derdi bende artık son zamanlarda saldım olursa olur olmazsa kısmet nasip dedim sonra 10nisanda âdet oldum ramazan bayramı oldu adet yok bende test falan da yapmadım açıkçası çocuk falan da aklıma gelmedi işte ramazan bayramı ben 3 4 gün rüya görmeye başladım hiss ediyorum amma yine ümitlenmek istemiyorum neyse 4 5 gün sonra test yaptım silik çıktı arkadaşım hamilesin diyor amma ben inanmıyorum hala âdet bekliyorum tatil bitti ilk pazartesi doktora gittim kese görünmedi amma kanda çıktı 10haftalik olduk amma ben hâlâ âdet bekliyorumgerçekten bak Allah öyle bir anda sürpriz yapıyor ki mucizesini öyle bir anda veriyor ki tam ümidini sabrını tükettiğin anda tam vazgeçtigin anda çok kafana takma bırak Allah sana ne zaman sürpriz yapacak diye bekle sadece niye olmuyor diye değil Allah'ım hayırlısını nasip et diye dua et ben çok istememe rağmen hep öyle dua ettim hayırlısı olmayacaksa verme Allah'ım dedim hep

Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Allah razı olsun canım. Başka şeylerle ilgilenip unutmaya çalışıyorum ama gerçekten soğudumAllah gönlüne göre versin canım. Üzülme kafana takma demek kolay ister istemez moralin bozuluyor. Başka şeylere odaklanmaya çalış bir süre onu düşünme. Sağlıklı beslen egzersiz yürüyüş yap moralini yüksek tut Allah’ın izniyle olur inşallah