Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben en son 25 kasımda adet oldum spiral vardı onu çıkarttım bu dönemde ayın 2 si gibi adetim bitti ve korunmadan ilişki oldu ben heyecandan bekleyemedim aldım test yapsam çıkar mı acaba korkuyorumda biraz çok heyecanlıyım sanırım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ben en son 25 kasımda adet oldum spiral vardı onu çıkarttım bu dönemde ayın 2 si gibi adetim bitti ve korunmadan ilişki oldu ben heyecandan bekleyemedim aldım test yapsam çıkar mı acaba korkuyorumda biraz çok heyecanlıyım sanırım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Yapmadım daha çık azsa üzülürüm sanki o yüzden biraz korkuyorum ama yapmakta çok istiyorum.
Arkadasim gecmeden yapti çıktıda ben hep beklerim 10 gün bunda 17 günbekledim beklemiyordum gebeligi sonra yaptim cikti ama günü gecmeden yapanda var haa bunuda yazayim covid aşısı olacaktim icime birsey doğru once nedense test yaptimgunum geçmemişti ama daha sonra cikmadim gebe gunum geçti adet olmadım bidaha yaptim hamile çıktım bu defayani bende çıkmadı ama arkadasta cıktı