Merhba. Benim ilk doğumum erken oldu yedinci ayım bitti 8ayda doğum oldu yüksek ateşten. Bebeğimin ciğerleri de daha tam gelişmemişti. Doğumdan sonra yoğun bakıma aldılar orda kaldı 14 gün sonra çıkardık eve götürdük evde de yaşlı vardi kaynanamdan enfeksiyon kaptı hassas oluyor prematüre bebekler. Hastaneye götürdük enfeksiyon kapmış dediler 16 gün de öyle kaldı bizimkinin adı olmuştu mucize bebek çok şükür atlattık. Darısı sizin güçlü bebeğinizin başına inşallah sabret buda geçer elbet rabbim en kısa zamanda kucağıni doldursun kavuştursun inşallahO kdr bitme noktasındayım ki... Yavrumu daha kuçağıma alamadım sarılamadım kokusunu içime çekemedim. Uzaktan görüp arkanı dönüp gelmek ne kadar zormuş.. Akçiğerlerinde enfeksiyon var benden geçmiş o da nefes almasını engelliyormuş makineye bağlı daha makineden nefes alıp veriyor... Aranızda başınıza gelen yada böyle birşey yakının başına gelen var mı? Bana umut verecek birileri var mı?

Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Yani 14 gün kaldu küvezde oda bj süre makina ya bağlı kaldı ta ki tek başına rahat nefes alabilene kadar. 16 gün de enfeksiyon için kaldı küvezde zor çok zor beklemek biliyorum ama iyi olsunlarda varsın geç olsun bekleriz beklenilir yeter ki yolun sonu anne kucağı olsunMerhba. Benim ilk doğumum erken oldu yedinci ayım bitti 8ayda doğum oldu yüksek ateşten. Bebeğimin ciğerleri de daha tam gelişmemişti. Doğumdan sonra yoğun bakıma aldılar orda kaldı 14 gün sonra çıkardık eve götürdük evde de yaşlı vardi kaynanamdan enfeksiyon kaptı hassas oluyor prematüre bebekler. Hastaneye götürdük enfeksiyon kapmış dediler 16 gün de öyle kaldı bizimkinin adı olmuştu mucize bebek çok şükür atlattık. Darısı sizin güçlü bebeğinizin başına inşallah sabret buda geçer elbet rabbim en kısa zamanda kucağıni doldursun kavuştursun inşallahüzülme iyi ol iyi düşün oda iyi olsun az dha dayan
![]()