Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu bilgileri ordan mı ediniz, teşekkür ederim tekrardan bende gebelik ve oksapara bağlı bir çeşit telenjektazi durumu mu acaba diye düşündüm, yardımcı olduğunuz için tekrardan teşekkür ederim, peki yatıştırmak için neler yapabilirim acaba?
Hani buradan bilgi alıp gidip gerçek bir doktora gidip tahlil istemek, bu da olabilir mi diye sormak falan okey de tedaviyi burada aramak biraz tehlikeli.Mesela doktora Gül hastalığını falan da sorabilirsin gebelikle oksapar birleşince tetikliyor diye yazdı
Hani buradan bilgi alıp gidip gerçek bir doktora gidip tahlil istemek, bu da olabilir mi diye sormak falan okey de tedaviyi burada aramak biraz tehlikeli.Mesela doktora Gül hastalığını falan da sorabilirsin gebelikle oksapar birleşince tetikliyor diye yazdı
Gül hastalığını sordum da değil dedi, gebe olduğum için çeşitli ilaç ta kullanamıyorum zaten, doğal yöntemler sormuştum ne yapılabilir diye, bir doktorla da kalmadım 4 doktora gittim, neyse Rabbim den şifa diliyorum sizlerden de dua istiyorum, inşallah bir an önce düzelir. Teşekkürler
Gül hastalığını sordum da değil dedi, gebe olduğum için çeşitli ilaç ta kullanamıyorum zaten, doğal yöntemler sormuştum ne yapılabilir diye, bir doktorla da kalmadım 4 doktora gittim, neyse Rabbim den şifa diliyorum sizlerden de dua istiyorum, inşallah bir an önce düzelir. Teşekkürler
Benim arkadaşın dişlerinin dipleri hamileliğinde kapkara oldu ama hepsi görmen lazım yarısına kadar siyah altı beyaz.Sürekli dişini de fırçalardı tatlı matlıyla da arası yoktu.Yani diyeceğim o ki çok tuhaf şeyler hamileyken insanın başına gelebiliyor,Allah yardımcın olsun Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin belki doğumdan sonra düzelir
Oda farklıymış doğumdan sonra düzeldi mi arkadaşınız?
Teşekkür ederim amin, inşallah doğuma kadar da devam etmez bir an önce biter çünkü ciddi manada pskolojimi etkiliyor. Yüz olunca daha sıkıntı hani avuç içi ayak tabanı kızarması gebelikte daha olağan o ladar takılmayacak şeyler de yüz olması çok zormuş.
Oda farklıymış doğumdan sonra düzeldi mi arkadaşınız?
Teşekkür ederim amin, inşallah doğuma kadar da devam etmez bir an önce biter çünkü ciddi manada pskolojimi etkiliyor. Yüz olunca daha sıkıntı hani avuç içi ayak tabanı kızarması gebelikte daha olağan o ladar takılmayacak şeyler de yüz olması çok zormuş.
Yok kalsiyumu düşükmüş bebek de kalan bütün kalsiyumunu çekmiş kadının, o da süt yoğurt pek yememiş başta da farketmemiş sonradan dikkat etse de öyle kaldı maalesef.Bazen stres de tetikliyor, Allah şifa versin geçer bir an önce inşAllah.Başın ağrısa o zor gelir insana
Yok kalsiyumu düşükmüş bebek de kalan bütün kalsiyumunu çekmiş kadının, o da süt yoğurt pek yememiş başta da farketmemiş sonradan dikkat etse de öyle kaldı maalesef.Bazen stres de tetikliyor, Allah şifa versin geçer bir an önce inşAllah.Başın ağrısa o zor gelir insana
Haklisin aslinda esim arada kalmak istemiyor benim sorunum degil beni karistirmayin diyor ikimizede gorumcem cok uyanik laflarini imali yoldan ediyo sakayla karisik isini biliyor ama inan cok yoruldum kaynanamdan da guc buluyor kaynanam bana resmen sen sesini vcikarma benim kizimin sorunlari var diyo eltim arkamdan yilan diyor beni tehdit ediyor kaynanam sen baris diyor bana bu hakslzik degilde nedir ama ben hic konusamiyoeum susturuluyorum hep o insanda ben degilmiyim diyemiyoeum susuyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Esimde arada kalmak kimseyle kotu olmak istemiyor cok agir sozler soypenirse tabiki beni savunur zaten zamaninda yaptida ama kucuk saka yollu laf sokmalara haliyle bisey diyemiyor ablasi cok cargir cunku ama son zamanlarda cok doldum yakinim öldu errtesi gunu basin sagolsun bile demeden hala ben bilmem neyin gorumcesyim birtek diyor eltim icin diyor yani o an sustum eve gelincede keske bende cok merakliydik sana deseydim diyorum ama cok krokiyom gorumcemden laf altinda kalmaktan herkesin beni suclu gormesinden
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Esimde arada kalmak kimseyle kotu olmak istemiyor cok agir sozler soypenirse tabiki beni savunur zaten zamaninda yaptida ama kucuk saka yollu laf sokmalara haliyle bisey diyemiyor ablasi cok cargir cunku ama son zamanlarda cok doldum yakinim öldu errtesi gunu basin sagolsun bile demeden hala ben bilmem neyin gorumcesyim birtek diyor eltim icin diyor yani o an sustum eve gelincede keske bende cok merakliydik sana deseydim diyorum ama cok krokiyom gorumcemden laf altinda kalmaktan herkesin beni suclu gormesinden
Hanimlar gorumcemle eltimle küsüm
Bir ortama girdigimizde gorumcem dolayli yoldan surekli laf sokuyor bayram seyran demeden yakinim öldü onda bile hala bas sagligi yerine laf sokmada ama hep susuyorum icime atiyorum ve evde cocugumdan kocamdan cikariyorum onun sinirini agliyorum ezik hissediyorum eltimle ikisi hep bir olup beni disliyolar o an ortamda laf sokunca bende cvp versem kaynanam esim sen sus dicekler ama haksiz olan o niye kimse onu susturmuyo normallestiriyor ben onun stres topumuyum ama artik cok yoruldum evimde huzurum yok o laf soktuguyla rahatliyo ben evde agliyorum cvp vermedigim icin bayramda yine laf sokucak ama cok doldum hasta oluyorum surekli aman ortam gerilmesin aman ben onun gibi olmiyim cirkinlesmiyim diyorum ama bende insanim