Leke gelmesi😐

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Cansubavkirrr tarafından oluşturulan Leke gelmesi😐 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,330 kez görüntülenmiş, 28 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Leke gelmesi😐
Konbuyu başlatan Cansubavkirrr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Cansubavkirrr

Cansubavkirrr

Kayıtlı Üye
rank
Git canım inşallah bir sorun yoktur ve hastaneye gitme zamanına kadar da dikkat et mümkünse uzan ayaklarını hafif yükseğe koy uzan iş yapma çok ayakta durma. Allah'ım yardımcın olsun inşallah 🙏 senide yavrunu da korusun
Allah razı olsun canım amin inşallah öyle yapcam dinlencem hastane gününe kadar 😊

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kızlar ben 6+1 hamileyim 2 gündür akıntıyla kan geliyor ama peçeteyle silince görüyorum sizdede oldumu neden oluyor acaba 😔😔😔
Bekleme direk acile git derim benimde 8. Hafta başıma geldi böyle bir şey gece acile gittim sabaha kadar doktor hastanede yatırdı düzelme oluyor mu diye sonra ilaç verdi ne kendini ne bebeği tehlikeye atma canım inşallah bir şey yoktur
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Az geliyor ama artarsa bi doktora görüncem😕

Yani az geliyor bilemedim iç çamaşırımda falan görmedim peçeteyle silince görüyorum çok gelmeye başlarsa hasteneye gideceğim 🙁
Kuzum doktorlar zaten kanamanin her türlüsü riskli diyor benim de tek silerek geliyordu ona rağmen doktor o kadar saat yatırdı beni sonra ilac verdi ve düzenli 2 haftada bir gittim kanama var mı diye

Fatoş koç

Kayıtlı Üye
rank
Gebeliklerde özellikle ilk 3 ayda kanama yada lekelenme normal görülmüyor kuzum. Doktora görünmeni tavsiye ederim
Benim de bugün sarı akıntıyla kahveren gi akıntım geldi 3 4 saat bi ayakta kaldım yürüdüm ondan ola bilir mi
7 şubata randevu aldım görüncem inşallah canım

Randevu aldım canım gidicem bakalım 😐
Acileee git hemen

Gebeliklerde özellikle ilk 3 ayda kanama yada lekelenme normal görülmüyor kuzum. Doktora görünmeni tavsiye ederim
Benim de bugün sarı akıntıyla kahveren gi akıntım geldi 3 4 saat bi ayakta kaldım yürüdüm ondan ola bilir mi
7 şubata randevu aldım görüncem inşallah canım

Randevu aldım canım gidicem bakalım 😐
Acileee git heme

Tüm sayfalar yüklendi.