Leke gelmesi😐

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Cansubavkirrr tarafından oluşturulan Leke gelmesi😐 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,321 kez görüntülenmiş, 28 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Leke gelmesi😐
Konbuyu başlatan Cansubavkirrr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Cansubavkirrr

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Az geliyor ama artarsa bi doktora görüncem😕
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yani az geliyor bilemedim iç çamaşırımda falan görmedim peçeteyle silince görüyorum çok gelmeye başlarsa hasteneye gideceğim 🙁
Kuzum az çoğa dönebilir risk almaya değmez bence. Git hem nedenini öğrenirsin hemde tedavisi varsa tedavisini olursun

Benim de bugün sarı akıntıyla kahveren gi akıntım geldi 3 4 saat bi ayakta kaldım yürüdüm ondan ola bilir mi

Acileee git hemen

Benim de bugün sarı akıntıyla kahveren gi akıntım geldi 3 4 saat bi ayakta kaldım yürüdüm ondan ola bilir mi

Acileee git heme
Kuzum ilk 3 ay dinlenmen gerekiyor. Bir yere uzanmaman, ağır kaldırmaman, kendine çok iyi bakman lazım

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
K

Kızannesi

Guest
Bende de oldu düşük tehlikesi var dediler hala devam ediyo tehlikem doktora git mutlaka

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Sizinde mı az geldi kan
Kanamam oldu ve ben bundan önce bir düşük yaptım 6 haftalık bebeğimi düşürdüm şuan 11 haftalık gebeyim yine kanamam oldu ama şuan ilaç kullanıyorum iyi geldi kanamam bitti. Sende acile git çünkü bu haftalarda kanama normal değil riskli durum varsa öğrenir ona göre tedavi olursun dikkat edersin.

Fatoş koç

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum az çoğa dönebilir risk almaya değmez bence. Git hem nedenini öğrenirsin hemde tedavisi varsa tedavisini olursun

Kuzum ilk 3 ay dinlenmen gerekiyor. Bir yere uzanmaman, ağır kaldırmaman, kendine çok iyi bakman lazım
Ben 5 aylıgım canım

Cansubavkirrr

Kayıtlı Üye
rank
Kanamam oldu ve ben bundan önce bir düşük yaptım 6 haftalık bebeğimi düşürdüm şuan 11 haftalık gebeyim yine kanamam oldu ama şuan ilaç kullanıyorum iyi geldi kanamam bitti. Sende acile git çünkü bu haftalarda kanama normal değil riskli durum varsa öğrenir ona göre tedavi olursun dikkat edersin.
Bugün hastaneye gittim canım yerleşme kanı olabilir korkulcak bişey değil dedi 😊😊

Tüm sayfalar yüklendi.