Sorum var Lekelem var

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Bedia demir tarafından oluşturulan Lekelem var başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,230 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Lekelem var
Konbuyu başlatan Bedia demir
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Bedia demir

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Ben klomen ilacini kullanıyordum adeti erken gettir diye duydum dogrmudur sizce
Kızlara adetim 9 gün var şimdi baktım lekeleme var bide hafif karın ağrım neden olabilir sizce 1 temmuzda adet oldum
Kuzum şimdi bir şey söylemek icin cok erkən adetin gectiyinde kan testi yaparak net cavab alırsın ben klomeni netden bakdım o ilac yalnış anlamadıysan hamile kalmayı kolaylaşdırıyor onu sana doktorumu yazmışdı?

Bedia demir

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum şimdi bir şey söylemek icin cok erkən adetin gectiyinde kan testi yaparak net cavab alırsın ben klomeni netden bakdım o ilac yalnış anlamadıysan hamile kalmayı kolaylaşdırıyor onu sana doktorumu yazmışdı?
Evet doktorum yazadi gebe kalmayı kolaylaştıriyor daha adetime 9 gün var bekliyecem gelmese yaparim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bence kan testi ver kuzum
Her lekeleme gebelik belirtisimi peki cukun ben 3 kere hamile kaldım hiç bu tarz lekelemm olmadı

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Evet doktorum yazadi gebe kalmayı kolaylaştıriyor daha adetime 9 gün var bekliyecem gelmese yaparim

Her lekeleme gebelik belirtisimi peki cukun ben 3 kere hamile kaldım hiç bu tarz lekelemm olmadı
Tabiki değildir kuzum . Sadece en azından gebelik var mı yok mu onu öğren diye dedim ve her gebelik aynı olmaz canım

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank

Hakkında hayırlısı olsun İnşaALLAH canım Rabbim gönlüne göre versin 🙏

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar