Lekelenme

• Konbuyu başlatan Lino
  • Toplam 10 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Lino tarafından oluşturulan Lekelenme başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,729 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Lekelenme
Konbuyu başlatan Lino
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Fadime gg

Esin(defnem)

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba arkadaşlar 5 haftalık hamileyim 2 gündür kahverengi lekeler gelio bel agrimda var doktor Progestan 200 ml verdi cok korktum nedendir yerleşme lekesi nasıl olur
Doktor progestan verdiyse düşükten şüphelendiği için vermiştir canım bu hapı kullanirken hafif kanaman olabilir bende kullandım aynı ilacı doktorum öyle demişti senin doktorununda soylemesi gerekirdi hafif kanama olabiliyor ilaç kullanırken korkmana gerek yok sadece dikkat et çok yeni çünkü ani hareketlerden uzak dur elinden geldiğincede dinlenmeye çaliş

Merhaba arkadaşlar 5 haftalık hamileyim 2 gündür kahverengi lekeler gelio bel agrimda var doktor Progestan 200 ml verdi cok korktum nedendir yerleşme lekesi nasıl olur
Bende de oluyordu canım korkma düzenli kullan hapı bana da düşük riski var diye progestan vermişti 4. Aya kadar kullandım .kahveli akıntı geliyordu nedenini bende bilmiyorum ama 10.15 gün kadar az az gelip kesilmişti canım ama doktor 4. Aya kadar hapi kullanmamı istedi bide 2 ay cinsel ilişki yasaklamisti

Lino

Kayıtlı Üye
rank
Doktor progestan verdiyse düşükten şüphelendiği için vermiştir canım bu hapı kullanirken hafif kanaman olabilir bende kullandım aynı ilacı doktorum öyle demişti senin doktorununda soylemesi gerekirdi hafif kanama olabiliyor ilaç kullanırken korkmana gerek yok sadece dikkat et çok yeni çünkü ani hareketlerden uzak dur elinden geldiğincede dinlenmeye çaliş
Cok teşekkür ederim iki kez doğum yaptım bu 3.olucak kismetse ilk defa böyle bişey yaşadım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende de oluyordu canım korkma düzenli kullan hapı bana da düşük riski var diye progestan vermişti 4. Aya kadar kullandım .kahveli akıntı geliyordu nedenini bende bilmiyorum ama 10.15 gün kadar az az gelip kesilmişti canım ama doktor 4. Aya kadar hapi kullanmamı istedi bide 2 ay cinsel ilişki yasaklamisti
Cok saolun icim rahatladi cok korkmuştum

Cok teşekkür ederim iki kez doğum yaptım bu 3.olucak kismetse ilk defa böyle bişey yaşadım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Cok saolun icim rahatladi cok korkmuştum
Ama düzenli kullan kuzum hapları ben korkudan bı öğün bile gecirtmiyordum ama yerleşme kanaması mi düşük riski mi bilmiyorum doktor düşük riski dedi işte hap verdi ama genel olarak çevremdeki bütün hamilelerde aynısı oluyormus

A

Alihanim

Guest
Ama düzenli kullan kuzum hapları ben korkudan bı öğün bile gecirtmiyordum ama yerleşme kanaması mi düşük riski mi bilmiyorum doktor düşük riski dedi işte hap verdi ama genel olarak çevremdeki bütün hamilelerde aynısı oluyormus
Aynnn dikkat ediyorum yerleşme lekesi olabilir dedi doktor ama yarın bi kontrole gidicem

Fatoş koç

Kayıtlı Üye
rank
Düşük teylikesi de ola bilir bende yaşadım kanamam oldu sonradan çok şükür iyiz şuan progestan kullan ihmal etne geçmiş olsun

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun cnm doktorun verdiği ilacı kullanmaya devam et ve bol bol uzan ağırlık taşıma sürekli yatağında ayaklarını uzat arada öyle ayaklarını havaya doğru kaldır düşük riski için dinlenme çok önemli ..

Tüm sayfalar yüklendi.