Kızlar bilen biliyor 2 3 gün önce doğum yaptım annemle kaynanam ben tek kalmayım diye yanımda kaldılar iyi ya da bi şekilde yardımcı olmaya çalıştılar bana ama velakim gel gör ki annemin ilk torunu, kaynanamın en büyük oğlun kızı oldu yani ilk kız torunu denebilir iste, yanımda kaldılar ama benim bunalıma soktular, annem dişarı gidiyor sigara içiyor ellini falan yıkıyor çocuğa yaklaşmıyor fazla kokusu geliyor dişarıdan gelince kaynanam söyleniyor bana annen sigara içiyor, çocuğa dokunmasın evet haklı sonuna kadar ama tek bununla kalmıyorlar, normal doğum yaptığımdan dolayı Altan dikişlerim var oturamıyorum üstüne yan yatınca da çocuk beni emmemiyor ucu çıkmıyor diye silikon göğüs ucu takıp emziriyorum dizlerimi kırıp ama çocuk doymuyor, ememmiyor, dün sarılık uykusuna yatmiş çocuğum bilmiyordum çocuk uyanmıyor süttüm kesildi annem bi yandan mama alalım çocuk doymuyor diyor, kaynanam çocuğa o verilmez bu verilmez diyip konuşuyorlar allahım iki kadın yüzünden çıldırdım annem üzülüyor yanımda olmak istiyor kaynanam boş boş konuşuyor beni Anannem büyüttü, Anannem 10 tane çocuk büyüttü üstüne 9 tane torunu büyüttü ve doğumumda yanıma gelmedi çocuğum emziremediğimi öğrendiği için kadın üzülüp beni görüntülü arıyor başkasının telefonun da kaynanam anannemle konuşmuyorlar çocuğun 40 ı çıkana kadar niye gösteriyorsun diyor. sanki Anannem çocuk görmemiş beni torun büyütmemiş. Anannem beni boktan çıkardı bu yaşa kadar getirdi allahım sinirlenmek elde değil en sonunda annemi de kaynanamdı evden gönderdim görümceme geldim allah razı olsun çocuğa bakıyor çocuğumun mememi tutmasını sağlıyor biraz daha iyim
Beni depresyona soktular açıkçası yok sütün gelmiyor, yok neden ayaktasın, yok çocuk niye uyanmıyor, bu çocuk niye altına yapmadı doymuyor mu 
allahım sabırım kalmadı kimseye lohusalığımda pskolojım bozuldu ağlıyorum sütüm kesiliyor çocuk doymuyor uykusuzluktan ölüyorum çıldırmış bir ben
dertleşmek istedim sadece kızlar iyi değilim