Sorum var Lohusalık da korkan oldumu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 2 Erkek Annesi👼🏼🧿 tarafından oluşturulan Lohusalık da korkan oldumu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,985 kez görüntülenmiş, 39 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Lohusalık da korkan oldumu
Konbuyu başlatan 2 Erkek Annesi👼🏼🧿
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase
Oy kıyamam ya eşin nerede cnm ? Çok kötü yaa bende de oldu çok korktum
Bende çok korktum eşim tır şoförü 3 günde bir evde
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kızım 7 aylık olacak bende arada oluyor hala bu sabah yine oldu
Ya nasıl.gecer bu ben çok korktum ilk önce kabus girdum bir yerlerden atiliyordum asansörden düşer gibi oluyordum gözümü açtım hareket etmedi sanki bişey üstümden geçmiş ayet faln okudum hareket etim baktım biri yanımda uzanmış uyuyor ayetler okudum kalktım baktım kimse yok hemn kaynanamın yanına gitim orda uyudum.dedim.boyle oldu bana
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kızım 7 aylık olacak bende arada oluyor hala bu sabah yine oldu
Ya nasıl.gecer bu ben çok korktum ilk önce kabus girdum bir yerlerden atiliyordum asansörden düşer gibi oluyordum gözümü açtım hareket etmedi sanki bişey üstümden geçmiş ayet faln okudum hareket etim baktım biri yanımda uzanmış uyuyor ayetler okudum kalktım baktım kimse yok hemn kaynanamın yanına gitim orda uyudum.dedim.boyle oldu bana

Yaş ucuna küçük yaşın kitabı koy canım yatmadan öncede kendini bebeğini oku üfle öyle uyu kolay bişey değil o korkuyu içinden atmaya calis
Aklıma bile getirmedim dün akşam saat 4 du yeni bebegim uyudu uyuyana kadar mahfoldum 4 kadar uyaniktim sanra uyudum bı baktım korktum saat 6 sabahı aklıma bile getirmiyordum

Tüm sayfalar yüklendi.