Sorum var Lohusalık

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿 tarafından oluşturulan Lohusalık başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,699 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Lohusalık
Konbuyu başlatan Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Allahtan bir sıkıntı olmazsa normal olur herhalde kuzum ne kadar korksamda işte bende soffio marka 101 den almıştım 3-6 kg olanı var onu kullanıyordum adet zamanları
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yani depend öneriyotlar ama bana gereksiz gereksiz geliyor canım 10 tane var içinde 90 TL gerek yok

Yani depend öneriyotlar ama bana gereksiz gereksiz geliyor canım 10 tane var içinde 90 TL gerek yok

😅Sende mi çocuk bezi kullandın canım kaç numara işini gördü
Valla balim bim de var ben ondan kullandım cok ta rahattı 4 numarası

Benim hiç kanamam olmuyor digumdan sonra gram kan gelmez normalmi
Benimde aynı cnm 40 gün ara ara az az gelir bünye meselesi tatlim

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Allahtan bir sıkıntı olmazsa normal olur herhalde kuzum ne kadar korksamda işte bende soffio marka 101 den almıştım 3-6 kg olanı var onu kullanıyordum adet zamanları

😅Sende mi çocuk bezi kullandın canım kaç numara işini gördü
Ya ben markasına özen göstermedim açıkçası 😂 en uygunu canpeddi ondan almıştım birkaç ay önce. Doğumdan sonra o bitene kadar kullanırım o bittikten sonrada uzun pedler oluyor onlardan koyarım daha rahat olur

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 30. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

2 prenses annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar lohusalık döneminde lohusa kilodu yerine bebek bezi kullanmak işimi görür mü lohusalık geçiren bilen yazsın lütfen evde adet zamanlarında kullandığım çocuk bezleri var onu kullansam işe yarar mı yoksa çok fazla mı kanama oluyor önünü alamayabilir miyim ille lohusa külodu mu kullanayım hangisini öneriyorsunuz ona göre alacağım 🤔
Canım bende lohusa jilodu felan almadım benim 1 hafta oldu doğum yapalı hastanede iki kez hasta bezi taktılar zaten odaya çıkardıklarında sordum hasta bezi veriyormusunuz diye onlarda normal doğum olduğu için lohusa pedi mi ne ona geçebilirsin dedi bende çocuk bezi kullandım gayet rahattı ilk 3 gün fazla geldi iki üç gündürde iyice azaldı normal ped kullanıyorum

Ya ben markasına özen göstermedim açıkçası 😂 en uygunu canpeddi ondan almıştım birkaç ay önce. Doğumdan sonra o bitene kadar kullanırım o bittikten sonrada uzun pedler oluyor onlardan koyarım daha rahat olur
Aynen kotex in gece olanı uzun şuan onu kullanıyorum çok rahat

Son düzenleme:
Canım bende lohusa jilodu felan almadım benim 1 hafta oldu doğum yapalı hastanede iki kez hasta bezi taktılar zaten odaya çıkardıklarında sordum hasta bezi veriyormusunuz diye onlarda normal doğum olduğu için lohusa pedi mi ne ona geçebilirsin dedi bende çocuk bezi kullandım gayet rahattı ilk 3 gün fazla geldi iki üç gündürde iyice azaldı normal ped kullanıyorum

Aynen kotex in gece olanı uzun şuan onu kullanıyorum çok rahat
Sağol canısı 😘

👍🏻😘

Ebranur kel

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar lohusalık döneminde lohusa kilodu yerine bebek bezi kullanmak işimi görür mü lohusalık geçiren bilen yazsın lütfen evde adet zamanlarında kullandığım çocuk bezleri var onu kullansam işe yarar mı yoksa çok fazla mı kanama oluyor önünü alamayabilir miyim ille lohusa külodu mu kullanayım hangisini öneriyorsunuz ona göre alacağım

Kızlar lohusalık döneminde lohusa kilodu yerine bebek bezi kullanmak işimi görür mü lohusalık geçiren bilen yazsın lütfen evde adet zamanlarında kullandığım çocuk bezleri var onu kullansam işe yarar mı yoksa çok fazla mı kanama oluyor önünü alamayabilir miyim ille lohusa külodu mu kullanayım hangisini öneriyorsunuz ona göre alacağım 🤔
Sezeryan doğum yaptim ilk iki gün hasta bezi kullandim diğer günler büyük boy ped kullandım ilk üç gün çok oldu diğer günler az az olmaya başlamıştı. Adet olduğun zamanki çocuk bezlerinden kullanabilirsin.

Sezeryan doğum yaptim ilk iki gün hasta bezi kullandim diğer günler büyük boy ped kullandım ilk üç gün çok oldu diğer günler az az olmaya başlamıştı. Adet olduğun zamanki çocuk bezlerinden kullanabilirsin.
Sağol canım

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar