Sorum var Lohusalık

• Konbuyu başlatan Adsız anne adayı
  • Toplam 16 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Adsız anne adayı tarafından oluşturulan Lohusalık başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,189 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Lohusalık
Konbuyu başlatan Adsız anne adayı
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Baharrr
A

Adsız anne adayı

Guest
Günaydın hanımlar bugün kırk gün oldu kanama bitmişti lekelenme şeklinde devam ediyordu beş gün önce falan lekede gelmedi sonra bı baktim tekrar lekelenme oldu bitip tekrar başlaması normal mi tam bitti akıntıya döndü derken bı gün pembe leke bigun kırmızı lekeye döndü bitmek bilmedi diğer bir sorum da şu afedersiniz birlikte olunur mu lekelenme devam ederse

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Günaydın hanımlar bugün kırk gün oldu kanama bitmişti lekelenme şeklinde devam ediyordu beş gün önce falan lekede gelmedi sonra bı baktim tekrar lekelenme oldu bitip tekrar başlaması normal mi tam bitti akıntıya döndü derken bı gün pembe leke bigun kırmızı lekeye döndü bitmek bilmedi diğer bir sorum da şu afedersiniz birlikte olunur mu lekelenme devam ederse
Evet canım dinen 40 gün içinde ne ibadet yapılır nede beraberlik olur ama 40 çıktıktan sonra hala kanama devam bile etse eşinlede beraber olabilirsin , ibadetlerini de yerine getirebilirsin kuzumn

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Evet canım dinen 40 gün içinde ne ibadet yapılır nede beraberlik olur ama 40 çıktıktan sonra hala kanama devam bile etse eşinlede beraber olabilirsin , ibadetlerini de yerine getirebilirsin kuzumn
Kuzum bişiy sorayım sana bende namaz kılıyorum 40 cıkdıkdan sonra coğu insan dediki o kılmadığın namazların kazaları vardır 40 cıkdıkdan sonra kaza namazlarını kılman gerekir böyle bir şey doğrumu🤔
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kuzum bişiy sorayım sana bende namaz kılıyorum 40 cıkdıkdan sonra coğu insan dediki o kılmadığın namazların kazaları vardır 40 cıkdıkdan sonra kaza namazlarını kılman gerekir böyle bir şey doğrumu🤔
40gün boyunca kılmadığımız namazlar kaza namazı olur yoksa olmaz ?

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank

40gün boyunca kılmadığımız namazlar kaza namazı olur yoksa olmaz ?
Lohusalık halinde kılamadığın namazların kazası olmaz ama oruçların kazası olur kuzum. Eğer ramazan ayında lohusa isen onun kazasını yapabilirsin ama namazın kazası yapılmaz fiye biliyorum daha bilgili de yazbailir eğer yanlış biliyorsam

Teşekkür ederim canım bitip tekrar başlaması normal mi peki bu lekelenmelerin
Evet normal canım 1 yıl boyunca düzensizlik olur rahim kendini toparlıyor o yüzden endişe emte

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Lohusalık halinde kılamadığın namazların kazası olmaz ama oruçların kazası olur kuzum. Eğer ramazan ayında lohusa isen onun kazasını yapabilirsin ama namazın kazası yapılmaz fiye biliyorum daha bilgili de yazbailir eğer yanlış biliyorsam

Evet normal canım 1 yıl boyunca düzensizlik olur rahim kendini toparlıyor o yüzden endişe emte
Cok teşekkür ederim canım cavab verdiyini için 🥰 bende bir iki kişiye soruşdum bazısı oluyor dedi bazısı olmuyor bende kararsız kaldım benim gebeliyim ilk dönemleri Ramazan ayına düşdü oruc tutmasın inşaAllah onun kazalarını tutacam Rabbimin izniyle

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Cok teşekkür ederim canım cavab verdiyini için 🥰 bende bir iki kişiye soruşdum bazısı oluyor dedi bazısı olmuyor bende kararsız kaldım benim gebeliyim ilk dönemleri Ramazan ayına düşdü oruc tutmasın inşaAllah onun kazalarını tutacam Rabbimin izniyle
İnşallah kuzum 🤲🏻

@Çiçek20 Kadınlar hayız ve nifas hallerinde kılmadıkları namazları daha sonra kaza etmezler, ancak tutamadıkları farz oruçları kaza ederler (Müslim, Hayz, 67-69).
Buda bir alıntı canım nifas da Türkçede lohusalık demek 😘

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Benim kanamam 50 gün sürmüştü kuzum kanamam bitene kadar da ilişki filan olmadı

Günaydın 🤩normal çünkü rahim kendini toparlıyor eski haline dönmeye çalışıyor doğumu takip eden ilk 1 yıl adet donemlerindeki düzensizlik hatta bazen hiç adet olamama bile normal karşılanıyor benim 40 içinde 20 küsur gün kanamam oldu.daha sonra 38. Günde tekrar başladı 52. Güne kadar devam etmişti

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar