Sorum var Lohusalık

• Konbuyu başlatan Adsız anne adayı
  • Toplam 16 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Adsız anne adayı tarafından oluşturulan Lohusalık başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,189 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Lohusalık
Konbuyu başlatan Adsız anne adayı
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Baharrr

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Siz sanırım kendi isteğinizle beraber olmadınız demi kuzum normlade 40 çıktıktan sonra bir sakıncası olmuyor
40 im çıktıktan sonra da kanamaam çok oluyordu kuzum 50 gün sürmüştü bitmesini bekledim sonuçta o kanama ile bir ilişki yaşamak istemedim tam olarak temiz kalmak istedim kuzum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hepinize çok teşekkür ederim ne güzel bitti kanama diyordum kendi kendime tekrar başlayınca endişe etmiştim 😊
Rica ederim kuzum 🥰

Hepinize çok teşekkür ederim ne güzel bitti kanama diyordum kendi kendime tekrar başlayınca endişe etmiştim 😊
Biz kadınların kanama derdi bitmez kuzum😃bı daha dünyaya gelirsem erkek olmayı tercih edeceğim ooohhh mis dert tasa yok herşey hazır önüne geliyor çocuk bile🤩

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
40 im çıktıktan sonra da kanamaam çok oluyordu kuzum 50 gün sürmüştü bitmesini bekledim sonuçta o kanama ile bir ilişki yaşamak istemedim tam olarak temiz kalmak istedim kuzum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Rica ederim kuzum 🥰
Aynen kuzum

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Günaydın hanımlar bugün kırk gün oldu kanama bitmişti lekelenme şeklinde devam ediyordu beş gün önce falan lekede gelmedi sonra bı baktim tekrar lekelenme oldu bitip tekrar başlaması normal mi tam bitti akıntıya döndü derken bı gün pembe leke bigun kırmızı lekeye döndü bitmek bilmedi diğer bir sorum da şu afedersiniz birlikte olunur mu lekelenme devam ederse
Canım benim de doğumdan sonra senin gibi olmuştu 40 gün sürdü kanamam tam bitti derken yine başladı 15 20 gün devam etti sonra bitti ama 40 dan sonra birlikte olunur yani kendini iyi hissediyorsan her hangi bir sorun yok

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar