Lohusalık

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Burçin arslan tarafından oluşturulan Lohusalık başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 525 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Lohusalık
Konbuyu başlatan Burçin arslan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ...

Burçin arslan

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merhaba 1 ay oldu doğum yapalı ve kanamam vs akıntım biteli 10 gün oldu kırkın çıkmasına 10 gün var kanamam vs hiç birşeyim yok namaz kılmak istiyorum sizce abdest tutar mı kılınır mı

M

Mine B.

Guest
Kızlar merhaba 1 ay oldu doğum yapalı ve kanamam vs akıntım biteli 10 gün oldu kırkın çıkmasına 10 gün var kanamam vs hiç birşeyim yok namaz kılmak istiyorum sizce abdest tutar mı kılınır mı
Evet lohusalığın en fazlası 40gundur 40gunden fazla kan gelirse yine özür sayılır ve namaz kılınır lohusalığın en azı için bir müddet yoktur abdest alıp namaz kılabilirsiniz

Üç prenses annesi

Kayıtlı Üye
rank
Benim sadece 1 hafta sürmüştü abdest alabilirsin canım 40 diye birsey yok ne zaman biterse o zaman temizlenirsin

Tüm sayfalar yüklendi.