Sorum var Lohuso humması

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Okyanusgülü tarafından oluşturulan Lohuso humması başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,877 kez görüntülenmiş, 26 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Lohuso humması
Konbuyu başlatan Okyanusgülü
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Okyanusgülü

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Yok kız ne penceresi ne kapısı eşim çok pimpirikli oglumuda benide bunaltiyo ya ev sıcak klima var çalıştırıyamiyoruz çocuk dokdorumuz sen nasil giyiniyosan öyle giyindirn şort kısa kollu dedi yeterki ceyranda kalmasın demisdi ama ne mümkün eşim tepemde bitiyo kendi yanında söyledi bide orda tamam diyo eve geliyoz başa donuyo adam:)))beni deli edecek canım
Aman onlarda çok anlıyormuş gibi karışmasa olmuyor 😂 aslında kendinide bu sıcaklarda lahana gibi giydiricen görecek gününü 😂

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 30. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

2 prenses1prens annesi

Kayıtlı Üye
rank
Slm güzel anneler böyle bişey varmış bilmiyorum ama lohusa humması diye bişey varmış üşüme ve sıtma tutuyomus dün gece yasadimda sanki ateşim cikdi bütün vücudum eklem yerlerim ağrıdı su içerken bile insanın içi usurmu üsudum resmen soğuk soğuk ter attım çok korkdum duymusdum çünkü böyle biseyi ağrı kesici içeyim dedim emziriyorum diye icemedim😔😔😔
Canım bende lohusa humması ni duymadım ama benim de aynı senin dediğin gibi ilk doğumum dan 1 hafta sonra o şekilde oldum bende ayrıca ishal ve kusma da olmuştu ateş titreme çok kötü olmuştum rabbim bi daha yaşatmasın inşallah 🤲 çok kötü geçmiş olsun

Okyanusgülü

Kayıtlı Üye
rank
Canım bende lohusa humması ni duymadım ama benim de aynı senin dediğin gibi ilk doğumum dan 1 hafta sonra o şekilde oldum bende ayrıca ishal ve kusma da olmuştu ateş titreme çok kötü olmuştum rabbim bi daha yaşatmasın inşallah 🤲 çok kötü geçmiş olsun
Evet canım bende bir ay sonra yaşadım isde amin gerçekden yaşatmasın kimseye zor yanı ilk defa okadar titredim usutmekden
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aman onlarda çok anlıyormuş gibi karışmasa olmuyor 😂 aslında kendinide bu sıcaklarda lahana gibi giydiricen görecek gününü 😂
Diyorum zaten canım bak kendin sicakdan üstünü örtmeden yatiyosun dayanamıyosn bu bebek nasıl dayansın ceyranda kalmadığı sürece sorun olmaz o an ikna oluyo adam sonra gene tepemde bitiyo çocuk olsa böyle ağzının ortasına şilap diye yapisdrcanda hem çocuk değil hem kocam hem bebeğimin babası la havle çeke çeke bı hal oluyorum😂😂😂😂😂

Diyorum zaten canım bak kendin sicakdan üstünü örtmeden yatiyosun dayanamıyosn bu bebek nasıl dayansın ceyranda kalmadığı sürece sorun olmaz o an ikna oluyo adam sonra gene tepemde bitiyo çocuk olsa böyle ağzının ortasına şilap diye yapisdrcanda hem çocuk değil hem kocam hem bebeğimin babası la havle çeke çeke bı hal oluyorum😂😂😂😂😂

😂😂 Allah'ım yaa bari bşraz olsun dinledi mi senş 😂😂
Yooo aysenurcum ben bagirdigimla kalıyorum dişimi sıka sıka diş kalmicak ağzımda acayip pimpirikli cumartesi asimiz ve kalça ultrosonumuz var dokdoruna tekrar soracam sicakdan bunaliyo olabilirmi falan diye belki bu sefer ikna olur 😂😂😂

Son düzenleme:

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Slm güzel anneler böyle bişey varmış bilmiyorum ama lohusa humması diye bişey varmış üşüme ve sıtma tutuyomus dün gece yasadimda sanki ateşim cikdi bütün vücudum eklem yerlerim ağrıdı su içerken bile insanın içi usurmu üsudum resmen soğuk soğuk ter attım çok korkdum duymusdum çünkü böyle biseyi ağrı kesici içeyim dedim emziriyorum diye icemedim😔😔😔
Çok geçmiş olsun canım doğumdan sonra kendine dikkat etmen gerekirdi yeleksiz çorapsız gezmemen gerekirdi bundan sonra daha dikkatli ol kuzum

Okyanusgülü

Kayıtlı Üye
rank
Çok geçmiş olsun canım doğumdan sonra kendine dikkat etmen gerekirdi yeleksiz çorapsız gezmemen gerekirdi bundan sonra daha dikkatli ol kuzum
Ne çorapsız ne yeleksiz dolaşmiyorum hele bı dolaş zaten annem çocuk gibi arkamda :))) canım, evim cok sıcak çatım açık olduğu gibi sıcak evime basiyo terliyorum galiba anlamadan

Tüm sayfalar yüklendi.