Bunalmizmi ya erkek çocuğu sıcağı sevmez derler bide bazen dinlemiyorum ki konusuyo isde kendi kendine geçen bı bağırdımYaabir şey olacak diye korkuyordur kesin de Yusuf sıcaktan bunalmıyor mu balım

Bunalmizmi ya erkek çocuğu sıcağı sevmez derler bide bazen dinlemiyorum ki konusuyo isde kendi kendine geçen bı bağırdımYaabir şey olacak diye korkuyordur kesin de Yusuf sıcaktan bunalmıyor mu balım
Aman onlarda çok anlıyormuş gibi karışmasa olmuyorYok kız ne penceresi ne kapısı eşim çok pimpirikli oglumuda benide bunaltiyo ya ev sıcak klima var çalıştırıyamiyoruz çocuk dokdorumuz sen nasil giyiniyosan öyle giyindirn şort kısa kollu dedi yeterki ceyranda kalmasın demisdi ama ne mümkün eşim tepemde bitiyo kendi yanında söyledi bide orda tamam diyo eve geliyoz başa donuyo adam))beni deli edecek canım
Canım bende lohusa humması ni duymadım ama benim de aynı senin dediğin gibi ilk doğumum dan 1 hafta sonra o şekilde oldum bende ayrıca ishal ve kusma da olmuştu ateş titreme çok kötü olmuştum rabbim bi daha yaşatmasın inşallahSlm güzel anneler böyle bişey varmış bilmiyorum ama lohusa humması diye bişey varmış üşüme ve sıtma tutuyomus dün gece yasadimda sanki ateşim cikdi bütün vücudum eklem yerlerim ağrıdı su içerken bile insanın içi usurmu üsudum resmen soğuk soğuk ter attım çok korkdum duymusdum çünkü böyle biseyi ağrı kesici içeyim dedim emziriyorum diye icemedim![]()
Bunalmizmi ya erkek çocuğu sıcağı sevmez derler bide bazen dinlemiyorum ki konusuyo isde kendi kendine geçen bı bağırdım)) sinirlendirdi artık ne yapayım
![]()
Evet canım bende bir ay sonra yaşadım isde amin gerçekden yaşatmasın kimseye zor yanı ilk defa okadar titredim usutmekdenCanım bende lohusa humması ni duymadım ama benim de aynı senin dediğin gibi ilk doğumum dan 1 hafta sonra o şekilde oldum bende ayrıca ishal ve kusma da olmuştu ateş titreme çok kötü olmuştum rabbim bi daha yaşatmasın inşallahçok kötü geçmiş olsun
Diyorum zaten canım bak kendin sicakdan üstünü örtmeden yatiyosun dayanamıyosn bu bebek nasıl dayansın ceyranda kalmadığı sürece sorun olmaz o an ikna oluyo adam sonra gene tepemde bitiyo çocuk olsa böyle ağzının ortasına şilap diye yapisdrcanda hem çocuk değil hem kocam hem bebeğimin babası la havle çeke çeke bı hal oluyorumAman onlarda çok anlıyormuş gibi karışmasa olmuyoraslında kendinide bu sıcaklarda lahana gibi giydiricen görecek gününü
![]()
Diyorum zaten canım bak kendin sicakdan üstünü örtmeden yatiyosun dayanamıyosn bu bebek nasıl dayansın ceyranda kalmadığı sürece sorun olmaz o an ikna oluyo adam sonra gene tepemde bitiyo çocuk olsa böyle ağzının ortasına şilap diye yapisdrcanda hem çocuk değil hem kocam hem bebeğimin babası la havle çeke çeke bı hal oluyorumAman onlarda çok anlıyormuş gibi karışmasa olmuyoraslında kendinide bu sıcaklarda lahana gibi giydiricen görecek gününü
![]()
Yooo aysenurcum ben bagirdigimla kalıyorum dişimi sıka sıka diş kalmicak ağzımda acayip pimpirikli cumartesi asimiz ve kalça ultrosonumuz var dokdoruna tekrar soracam sicakdan bunaliyo olabilirmi falan diye belki bu sefer ikna olurAllah'ım yaa bari bşraz olsun dinledi mi senş
![]()
Çok geçmiş olsun canım doğumdan sonra kendine dikkat etmen gerekirdi yeleksiz çorapsız gezmemen gerekirdi bundan sonra daha dikkatli ol kuzumSlm güzel anneler böyle bişey varmış bilmiyorum ama lohusa humması diye bişey varmış üşüme ve sıtma tutuyomus dün gece yasadimda sanki ateşim cikdi bütün vücudum eklem yerlerim ağrıdı su içerken bile insanın içi usurmu üsudum resmen soğuk soğuk ter attım çok korkdum duymusdum çünkü böyle biseyi ağrı kesici içeyim dedim emziriyorum diye icemedim![]()
Ne çorapsız ne yeleksiz dolaşmiyorum hele bı dolaş zaten annem çocuk gibi arkamdaÇok geçmiş olsun canım doğumdan sonra kendine dikkat etmen gerekirdi yeleksiz çorapsız gezmemen gerekirdi bundan sonra daha dikkatli ol kuzum