Yusuf'umu öp yerime balımSağol canım sende dikkat et hem kendine hem kayracima![]()
Yusuf'umu öp yerime balımSağol canım sende dikkat et hem kendine hem kayracima![]()
Agri kesici icince biraz rahatlıyorum canım ama böyle devam ederse bı kac güne giderimDoktora gitmeni tavsiye ederim canım geçmiş olsun
Üşütmüş falanda olabilirsin kuzumAgri kesici icince biraz rahatlıyorum canım ama böyle devam ederse bı kac güne giderim
Olabilir canım ev hamam gibi mübarek ayağımda çorap üstümde yelek mumya yapıp saracaklar yakındaÜşütmüş falanda olabilirsin kuzum
Kız çok terleme birden rüzgar alırsın, pencerelerden ceryan yapar yine olan sana olurOlabilir canım ev hamam gibi mübarek ayağımda çorap üstümde yelek mumya yapıp saracaklar yakında)) lohusayim diye koruyolarda ben bunaldım
![]()
Yok kız ne penceresi ne kapısı eşim çok pimpirikli oglumuda benide bunaltiyo ya ev sıcak klima var çalıştırıyamiyoruz çocuk dokdorumuz sen nasil giyiniyosan öyle giyindirn şort kısa kollu dedi yeterki ceyranda kalmasın demisdi ama ne mümkün eşim tepemde bitiyo kendi yanında söyledi bide orda tamam diyo eve geliyoz başa donuyo adamKız çok terleme birden rüzgar alırsın, pencerelerden ceryan yapar yine olan sana olurBazen fazla korumak iyi olmayabiliyor
![]()
YaaYok kız ne penceresi ne kapısı eşim çok pimpirikli oglumuda benide bunaltiyo ya ev sıcak klima var çalıştırıyamiyoruz çocuk dokdorumuz sen nasil giyiniyosan öyle giyindirn şort kısa kollu dedi yeterki ceyranda kalmasın demisdi ama ne mümkün eşim tepemde bitiyo kendi yanında söyledi bide orda tamam diyo eve geliyoz başa donuyo adam))beni deli edecek canım