Sorum var Ltfn acil

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ebrubatu tarafından oluşturulan Ltfn acil başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,647 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ltfn acil
Konbuyu başlatan Ebrubatu
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ebrubatu

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank
Çok sağol canım benim rabbim korusun bizleri peki her daim ilaç içmek zorundamiyiz ben aç karnına iciyrom birde iyod verdi iç hastalıkları daha kadın doğuma gideceğim
Canım ben her gün aç karna aynı saatte içmeye çalıştım etkili olsun diye bana 2 ay kullan ondan sonra kontrole gel demişti doktorum Sen 1 ay kullan sağlık ocağında bir kan tahlili yaptır bakalım normale dönerse kullanmayı bırakırsın Allah'ın izniyle

Ebrubatu

Kayıtlı Üye
rank
Canım ben her gün aç karna aynı saatte içmeye çalıştım etkili olsun diye bana 2 ay kullan ondan sonra kontrole gel demişti doktorum Sen 1 ay kullan sağlık ocağında bir kan tahlili yaptır bakalım normale dönerse kullanmayı bırakırsın Allah'ın izniyle
Amın bana çok dua edin panik atak anksiyete var birsey oldumu panik daha kötü hale sokuyo
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Çok sağol canım benim rabbim korusun bizleri peki her daim ilaç içmek zorundamiyiz ben aç karnına iciyrom birde iyod verdi iç hastalıkları daha kadın doğuma gideceğim
Evet ayni deger

Evet ayni deger

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Bogazmda takilma hissi cok kötü kendim panik hastasym. Tiroidlerm yavaş çalisyo 12 haftalk hamileym
Geçmiş olsun canım bende de var ilaç kulanıyorum

Canım bi ara bende de vardı doktorum bana euthyrox diye bi ilaç yazmıştı sen ne kullanıyorsun çok geçmiş olsun
Bende aynı ilaçdan kulanıyorum triodlerime

Tüm sayfalar yüklendi.