Sorum var Lutfen bakin kizlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Tutu tarafından oluşturulan Lutfen bakin kizlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,316 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Lutfen bakin kizlar
Konbuyu başlatan Tutu
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Beren’in Annesi 🧚♀️

Tutu

Kayıtlı Üye
rank
Dikkat et canım kendini yorma fazla
Tewekkur ederim canim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yat aşko sürekli kaldir ayaklari yuksri bir minder at ayak altina cek battaniyeyi ustume ohhh dinlen bebiste yerlessin bi guzel Allahin izniyle hic birsey olmicak 😘😘 icini ferah tut bebeginle konus 🥰
Cok morel veriyosun canim tesekkurler

Yat aşko sürekli kaldir ayaklari yuksri bir minder at ayak altina cek battaniyeyi ustume ohhh dinlen bebiste yerlessin bi guzel Allahin izniyle hic birsey olmicak 😘😘 icini ferah tut bebeginle konus 🥰
Cok morel veriyosun canim tesekkurler
Rabbim Sağlıkla Kucağına Almayı Nasip Etsin Dualarım Sizinle Kuzum Bende 2 Hafta Önce Kürtaj Oldum Siz Test Felan Yaptınızmı Neden Düşük Olmuş 🤲🤲🤲🙏
Galiba stres yapmisdim o yuzden

Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım ❤️ Ben de ilk hamileliğimde düşük yaşadım malesef. İkinci hamileliğimde çalışıyordum tüm gün ayaktadım ağır kaldırıyordum ara sıra hep bir yerlere inip çıkıyordum 6 ay olana kadar hep böyleydi. Çok şükür canım hiç bir şey olmadı evladıma. Gayet sağlıklı ilerliyoruz şu an 30+1 haftadayız. Önemli olan negatif düşünme canım ben bu yüzden çok çalışıyordum yoksa hep aklıma negatif şeyler geliyordu. Pozitif düşün ilki öyle oldu die ikincisinde de öyle olucak die bir kural yok. ❤️😊
Tewekkurler canim insallah saglikla kavusursun bebegine

Tüm sayfalar yüklendi.