Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Seni uygulamadan engelledim ya canım daha ne kadar engellememiz lazım
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 27. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık karnabahar büyüklüğünde.
Bebekte periyodik uyku ve uyanıklık dönemleri başlar. beyin çok fazla aktif olmaya başlar. akciğer büyümesi son halini alır ancak henüz dışarıda nefes alıp verecek olgunlukta değildir. 2. trimester bitiyor. sırt ağrıları, bacak krampları sıklaşır. Bebeğinizin boyu yaklaşık 35 cm ağırlıgı 950 gr
Söz konusu dilenmek olunca sınır tanımıyorlar bide hesabı 24 dakika önce açmış açar açmaz yardım istiyor. Bedduacı karı bu
2025-07-30
Bebekte periyodik uyku ve uyanıklık dönemleri başlar. beyin çok fazla aktif olmaya başlar. akciğer büyümesi son halini alır ancak henüz dışarıda nefes alıp verecek olgunlukta değildir. 2. trimester bitiyor. sırt ağrıları, bacak krampları sıklaşır. Bebeğinizin boyu yaklaşık 35 cm ağırlıgı 950 gr
benimi engeledin bu arda ben dilenmiyorum bir arkadaş için yardım istiyorum soru hoşuna gitmediyse boş geçin bu arda viçdan denilen şeyi takarsanız sevinirim
benimi engeledin bu arda ben dilenmiyorum bir arkadaş için yardım istiyorum soru hoşuna gitmediyse boş geçin bu arda viçdan denilen şeyi takarsanız sevinirim
Bende vicdan yok canım sizdede bu yok galiba arada kullanın
2025-07-30
inanmıyorum ya gerçekten yardıma ihtiyacı olan insanlara bile yardım etmiyorunuz ben o kişinin halini gördüm bü yüzden bu uygulamay yazdım evet yeni açtim çünkü sesini bürün kadınlara duyurmak istedim arkadaşın durumunu gördüm