Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dua et kuzum elimizden başka bişey gelmiyor buda rabbimin imtihanı rabbim sabırlar versin inşallah bende haber izliyorum sürekli iyi şeyler olunca mutlu oluyorum enkaz altından sağ çıkanları görünce biraz olsun mutlu oluyorum kuzum bende iyi olmaya çalışıyorum kuzum
Gece gündüz dualarimda aynen bende cok mutlu oluyorum sag cikimca görünce insallah hepsi sag saglim cikart insallaj ölen olmaz bu saatlerden sonra sen nerdr yasiyodun kuzum sen birsey hisettin mi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Gece gündüz dualarimda aynen bende cok mutlu oluyorum sag cikimca görünce insallah hepsi sag saglim cikart insallaj ölen olmaz bu saatlerden sonra sen nerdr yasiyodun kuzum sen birsey hisettin mi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Kiymam yavrum benim toprak iyi şükür kuzum kumsal Larende gene yüzünde ayni seyler cikti 2 gündür yarin kontrolü var tekrar göturcez bakalim ama hastalik bakiminda şükürler hasta degiller
Kiymam yavrum benim toprak iyi şükür kuzum kumsal Larende gene yüzünde ayni seyler cikti 2 gündür yarin kontrolü var tekrar göturcez bakalim ama hastalik bakiminda şükürler hasta degiller