Sorum var Lütfen yardımcı olun ......

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nisadilaa tarafından oluşturulan Lütfen yardımcı olun ...... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,579 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Lütfen yardımcı olun ......
Konbuyu başlatan Nisadilaa
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Nisadilaa

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba arkadaşlar 17+5 haftalık hamileyim kontrole gttim herşey çok iyi dedi ama doktorum bugün üçlü test istedi ikili tarama yapmıştım iyi çıkmıştı normalde diğer gebeligimde istememişti sordum neden istiyorsunuz diye kanamalarim olmuştu baya 15 haftaya kadar plesanta asagda düşük riski falan vardı diye kanama gecirenlerden ucluyude istiyorum dedi ama ben korktum ya bide çoğu kişide riskli çıkıyormuş ya ondan

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Merhaba arkadaşlar 17+5 haftalık hamileyim kontrole gttim herşey çok iyi dedi ama doktorum bugün üçlü test istedi ikili tarama yapmıştım iyi çıkmıştı normalde diğer gebeligimde istememişti sordum neden istiyorsunuz diye kanamalarim olmuştu baya 15 haftaya kadar plesanta asagda düşük riski falan vardı diye kanama gecirenlerden ucluyude istiyorum dedi ama ben korktum ya bide çoğu kişide riskli çıkıyormuş ya ondan
Merhaba kuzum korkma Allah'ın izniyle bir sorun çıkmaz inşallah

Nisadilaa

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kuzum korkma Allah'ın izniyle bir sorun çıkmaz inşallah
Sağol inslalh ama insan hiç üçlüyü istemeyen bı doktor olunca ve senden isteyince acaba biseymi gördü diye düşünüyor ve bu üçlü taramada çoğu kişide riskli cikiyor duyuyorum hep

Mutsuz kadın

Kayıtlı Üye
rank
Korkma balım benim gönlünü ferah tut ♥️

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-10-21
Gebeliğinizin 20. Haftasındasınız.
Bebeğimiz yaklaşık muz büyüklüğünde.
Bebeğimiz yutmaya ve sindirim sistemi mekonyum üretmeye başlar. Gebeliğin yarısı bitti. uterus göbek hizasına geldi. demir ve diğer minerallere daha çok
ihtiyacınız var.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 25 cm ağırlıgı 320 gr :)
(bu haftaya kadar bebek boyu baş popo arası ölçülür. bu haftadan sonra baş topuk arası
ölçülür.)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Sağol inslalh ama insan hiç üçlüyü istemeyen bı doktor olunca ve senden isteyince acaba biseymi gördü diye düşünüyor ve bu üçlü taramada çoğu kişide riskli cikiyor duyuyorum hep
Kuzum doktorlar en ufak bir ihtimal dahi olsa söylüyorlar

Mutsuz kadın

Kayıtlı Üye
rank

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-10-21
Gebeliğinizin 20. Haftasındasınız.
Bebeğimiz yaklaşık muz büyüklüğünde.
Bebeğimiz yutmaya ve sindirim sistemi mekonyum üretmeye başlar. Gebeliğin yarısı bitti. uterus göbek hizasına geldi. demir ve diğer minerallere daha çok
ihtiyacınız var.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 25 cm ağırlıgı 320 gr :)
(bu haftaya kadar bebek boyu baş popo arası ölçülür. bu haftadan sonra baş topuk arası
ölçülür.)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Nisadilaa

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum doktorlar en ufak bir ihtimal dahi olsa söylüyorlar
İnslalh ya gerçekten çok evhamli biriyim bide bide risk falan çıkarsa zehir olur hamileligim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Doktorlar

Doktor söylemiş odur canım ne için istediğini korkma sen ♥️
İnslalh

Doktorlar

Doktor söylemiş odur canım ne için istediğini korkma sen ♥️

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
İnslalh ya gerçekten çok evhamli biriyim bide bide risk falan çıkarsa zehir olur hamileligim

İnslalh

İnslalh
Hayırlı haberlerle inşallah kuzum

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar