Sorum var Lütfen yardımcı olun ......

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nisadilaa tarafından oluşturulan Lütfen yardımcı olun ...... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,571 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Lütfen yardımcı olun ......
Konbuyu başlatan Nisadilaa
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Derya izm

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba arkadaşlar 17+5 haftalık hamileyim kontrole gttim herşey çok iyi dedi ama doktorum bugün üçlü test istedi ikili tarama yapmıştım iyi çıkmıştı normalde diğer gebeligimde istememişti sordum neden istiyorsunuz diye kanamalarim olmuştu baya 15 haftaya kadar plesanta asagda düşük riski falan vardı diye kanama gecirenlerden ucluyude istiyorum dedi ama ben korktum ya bide çoğu kişide riskli çıkıyormuş ya ondan
Canım benim doktorum hem 2li tarama hem 4 lü tarama yaptırdı. Benimde düşük riskim vardı. Şuan kızım 4 aylık oldu 😍 korkma önlem amaçlı istiyorlar. Benim doktorum çok garanticiydi titizdi işinde. 3lüyü istemesi işinde titiz oldugunu gösteriyor bence. İçin rahat olsun canım benim. 2li de Birşey çıkmadıysa sonrasında da çıkmıyor.

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba arkadaşlar 17+5 haftalık hamileyim kontrole gttim herşey çok iyi dedi ama doktorum bugün üçlü test istedi ikili tarama yapmıştım iyi çıkmıştı normalde diğer gebeligimde istememişti sordum neden istiyorsunuz diye kanamalarim olmuştu baya 15 haftaya kadar plesanta asagda düşük riski falan vardı diye kanama gecirenlerden ucluyude istiyorum dedi ama ben korktum ya bide çoğu kişide riskli çıkıyormuş ya ondan
Merak etme kuzum bende yaptırdım butun testleri ve hiçbir sorun da çıkmadı şükür çoğu gebelerde yapılan bir şey bu cnm bu kadar sorun edip kötü düşünme iyi düşün ki iyi ola önünde baya yol var en ufak şeyde kötü düşünürsen kuzum gebeliğin hiç güzel geçmez tatlım tadını çıkarmaya bak Allah in izni ile hiçbir sorun çıkmsz merak etme cnm

Nisadilaa

Kayıtlı Üye
rank
Canım benim doktorum hem 2li tarama hem 4 lü tarama yaptırdı. Benimde düşük riskim vardı. Şuan kızım 4 aylık oldu 😍 korkma önlem amaçlı istiyorlar. Benim doktorum çok garanticiydi titizdi işinde. 3lüyü istemesi işinde titiz oldugunu gösteriyor bence. İçin rahat olsun canım benim. 2li de Birşey çıkmadıysa sonrasında da çıkmıyor.
Çok teşekkür ederim normalde bazı doktorlar istiyor biliyorum ama bu doktor hiçbir hastasından istediğini duymadım üçlüyü sadece benden istedi diye korktum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Merak etme kuzum bende yaptırdım butun testleri ve hiçbir sorun da çıkmadı şükür çoğu gebelerde yapılan bir şey bu cnm bu kadar sorun edip kötü düşünme iyi düşün ki iyi ola önünde baya yol var en ufak şeyde kötü düşünürsen kuzum gebeliğin hiç güzel geçmez tatlım tadını çıkarmaya bak Allah in izni ile hiçbir sorun çıkmsz merak etme cnm
Sağolun inslalh herkesten bu testi istese korkmam ama sadece benden istedi ona giden çoğu kişiye sordum ikili iyiyse ucu istemiyor

Derya izm

Kayıtlı Üye
rank
Çok teşekkür ederim normalde bazı doktorlar istiyor biliyorum ama bu doktor hiçbir hastasından istediğini duymadım üçlüyü sadece benden istedi diye korktum
Korkma canım saglıkçı Bi arkadaşım var onun hanımı da hem 2li hem 3 lü tarama yaptırdı. Ablam da aynı şekilde 2 gebeliginde. Benden sonra 5 arkadaşım dogurdu hepsi 2li den sonra ya 3lü yada 4lü tarama yaptırdı. Önlem amaçlı o. İçin rahat olsun. 2li temizse korkma 😍

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank

Sağolun inslalh herkesten bu testi istese korkmam ama sadece benden istedi ona giden çoğu kişiye sordum ikili iyiyse ucu istemiyor
İstemesi daha iyi ya kuzum en ince ayrıntısına kadar bakılır sen merak etme içini ferah tut kuzum Allah in dediği olur dua et cnm

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Korkma canım Rabbimin izniyle inşaAllah bir sorun cıkmaz üçlü testi bende yapdırdım canım inşaAllah her şeyi iyi cıkar

İste demmki kanamayla alakası yok üçlü test istemesinin bu beni daha çok korkutuyor bişeyde yok herşey iyi dedi ama neden istedi ozmn of nekadar stresli bisey
Canım her şey iyi olsada doktor yinede üçlü testi cok zaman yaptırır bende de hiç bir şey yokdu ama doktorun bu yaptırman gerek dedi çok şükür bir sıkıntı cıkmadı stres yapma iyi düşün iyi olsun

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar