Insallah canim duaya ihtiyacim var ilkini suni sanciyla dogurdum 36 da buda kendi gelse insallahRABBİM sağ salim sağlıklı bir şekilde kavuştursun cnm
Rabbim yar ve yardimcin olsun canim mevlam dogumunu kolaylastirsin inşaallah aminnnDoktor Magvitali birakinca kasilmalarim sancilarim olcagini soledi doguma gun sayiyorum o ilaci ictigim halde cok kasilmalarim var biraktiktan ne kadar sure sonra sancilarim olur kullanan varsa yardimci olurmusunuz
Rabbim yardımcın olsun canmDoktor Magvitali birakinca kasilmalarim sancilarim olcagini soledi doguma gun sayiyorum o ilaci ictigim halde cok kasilmalarim var biraktiktan ne kadar sure sonra sancilarim olur kullanan varsa yardimci olurmusunuz
Insallahh canim cok aminnnRabbim yar ve yardimcin olsun canim mevlam dogumunu kolaylastirsin inşaallah aminnn![]()
Amin canim cok tesekur ederimRabbim yardımcın olsun canm
Kendi gelir cnm Bnde ilkini suni sancıyla doğurdum ikinciyi de kendi sancımlaInsallah canim duaya ihtiyacim var ilkini suni sanciyla dogurdum 36 da buda kendi gelse insallah![]()
Ay insallah canm bu ilaci iciomuydunKendi gelir cnm Bnde ilkini suni sancıyla doğurdum ikinciyi de kendi sancımla
Rica ederim canmInsallahh canim cok aminnnbutun hamileler saglikla kucagina alsin insallah miniklerini
Amin canim cok tesekur ederim![]()
Yok cnm hiç kullanmadımAy insallah canm bu ilaci iciomuydun