Makat gelişi😒

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde حببتى❤️ tarafından oluşturulan Makat gelişi😒 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,573 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Makat gelişi😒
Konbuyu başlatan حببتى❤️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan SBA-

SBA-

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar bugün kontrole gtttm 33 haftalık hamileyim bebek hala ters makat gelişi dedi. Doktor sizce döner mi bu ikinci gebeliğim ilki normaldi hiç sezeryan olmak istmyrumm. Bebeği döndürmek için ne yapılır sizce
Benim bebeğimde makat gelişti ve doktor bana bunu 36. Haftada söyledi o haftadan sonra dönsün diye yoga yaptım dualar okudum dönmedi moralini bozmak istemiyorum. Senin doktorun yine erken söylemiş

حببتى❤️

Kayıtlı Üye
rank
Benim bebeğimde makat gelişti ve doktor bana bunu 36. Haftada söyledi o haftadan sonra dönsün diye yoga yaptım dualar okudum dönmedi moralini bozmak istemiyorum. Senin doktorun yine erken söylemiş
Rabbim en hayırlısını nasip etsin cnm iki haftaya kadar zamanımı var o süre içinde döner inslllh. 🤲🥰

Aysima

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar bugün kontrole gtttm 33 haftalık hamileyim bebek hala ters makat gelişi dedi. Doktor sizce döner mi bu ikinci gebeliğim ilki normaldi hiç sezeryan olmak istmyrumm. Bebeği döndürmek için ne yapılır sizce
36.haftada döndü benim canım. Ters diyordu bana da yeni dönmüş. Kendi kendine döner bisey yapma sen bence.

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Cnm duzelir bebeğin doğuma yakın bı arakafaimda da öyleydi sezeryan demişti doktkru.. ama normal doğum yaptı

حببتى❤️

Kayıtlı Üye
rank
36.haftada döndü benim canım. Ters diyordu bana da yeni dönmüş. Kendi kendine döner bisey yapma sen bence.
Darısı bnm başıma insllh🤲😘
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Cnm duzelir bebeğin doğuma yakın bı arakafaimda da öyleydi sezeryan demişti doktkru.. ama normal doğum yaptı
İçime su serptiniz ya çok sağolun😊🤗
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İçime su serptiniz ya çok sağolun😊🤗

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar