Anlıyorum seni canım bende doğumdan itibaren mamayla besliyorum. Sütüm baygınlık geçirmem den sonra kesildi emziremedim bebeğimi. Altı aya kadar verdim şuan gün içerisinde sadece bir iki defa veriyorum. Bebe bisküvisi veriyorum doktor bir yaşından önce inek ve keçi sütü kesinlikle vermemen gerekiyor dedi bende bebe bisküvisi içine labne Beyaz peynir ve yumurtanın sarısından koyup sıcak su ekleyip kahvaltıda veriyorum, öğlen yine aynı şekilde beraberinde yarım hurma, akşamda aynı şekilde beraberinde bir muz veriyorum. Tabi ara öğünlerde yoğurt çorba falanda veriyorum. Ama bu yaptığım tarif onu tok tutuyor o yüzden mamada azalma var onu da sadece gece veriyorum sabaha kadar öyle kuzum. Allah yardım etsin inşallah gerçekten herşey çok pahalı olmuş fiyatlar tavan yapmış durumda.Selam arkadaşlar mama fiyatları çok yükseldi anne sütüde yok hic sütüm kesildi dogumdan kısa bür süre sonra bebegim 6. Ayına girdi inek sütüyle bebek bisküvisi mi versem acaba artık haftada bir kutu mama yetişmiyor corbaya yogurdada başladık yavaştan sasırdım kaldım bir kutu mama olmus 180 lira sütü olmayan anneler tecrübeliler siz neler yaptınız bebişlerinize

Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Keçi sütü de demir eksikliği yapıyor kuzum oda önerilmiyor bir yaşından önceSlm canım benim pek tecrübem yok ama bildiğim kadarıyla inek sütü önerilmiyor onun yerine keçi sütü versen anne sütüne daha yakın diye biliyorum
Son düzenleme: