Sorum var Mama secimi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gulcan Abdullah tarafından oluşturulan Mama secimi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,091 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Mama secimi
Konbuyu başlatan Gulcan Abdullah
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Adsız anne adayı

Emir'inAnnesi

Kayıtlı Üye
rank
Ben değiştirdim hemen çünkü bazı mamalar bebeklere yariyor bazılarına yaramıyor benim Ben ilk başta humana kullandim gaz problemleri yaşadık çok sma kullandim hem gaz hem kabız etti şimdi aptamil kullaniyorum şükür hoc bir sorun kalmadı mecbur değiştirmek zorundasın

İpeğin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Ben değiştirdim hemen çünkü bazı mamalar bebeklere yariyor bazılarına yaramıyor benim Ben ilk başta humana kullandim gaz problemleri yaşadık çok sma kullandim hem gaz hem kabız etti şimdi aptamil kullaniyorum şükür hoc bir sorun kalmadı mecbur değiştirmek zorundasın
Canım bende Aptamil kullanıyorum ama kilo almıyor ya 3 aylık oldu doğduğundan beri sadece 1 buçuk kilo almış acaba manayı mı değiştirsem

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Canım bende Aptamil kullanıyorum ama kilo almıyor ya 3 aylık oldu doğduğundan beri sadece 1 buçuk kilo almış acaba manayı mı değiştirsem
Benim kızımda öyleydi canım sonradan araştırdım Aptamil bebeklerin hayatını idame ettirebilmesi kadar yarari var hipp organik kullanmaya başladım kızımın kilosu toparladı

İpeğin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Sağlık ocağına götürüyor musun ordaki ebe birsey demiyor mu kilosuyla igili biz sürekli kontrole gidiyoruz ama belki bebeğin zayıf olucak
Ya canım götürüyorum önemsemiyorlar hiç size sorayım dedim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benim kızımda öyleydi canım sonradan araştırdım Aptamil bebeklerin hayatını idame ettirebilmesi kadar yarari var hipp organik kullanmaya başladım kızımın kilosu toparladı
Valla bilmiyorum ne yapacağımı mamayı nerden aldın sen

Tüm sayfalar yüklendi.