Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kizlar, bugun doktorum vaginal bolgemde hafif mantar oldugunu soyledi, tabletler verdi. Sorum su, kullananiniz var mi, ve alta koyunca ne kdr zamanda erir? SIk toalete gidiyorum, ne kdr zaman gitmesem erimesini beklesem bilemedim.
Kizlar, bugun doktorum vaginal bolgemde hafif mantar oldugunu soyledi, tabletler verdi. Sorum su, kullananiniz var mi, ve alta koyunca ne kdr zamanda erir? SIk toalete gidiyorum, ne kdr zaman gitmesem erimesini beklesem bilemedim.
Canım onları muhakkak kullanman gerekiyor yoksa mantar bebegini bile etkiliye bilir o ilacı yatmadan önce tuvalete gidip sonra kullanman gerekiyor uzun bir süre kalkmaman lazım.
Geçmiş olsun canım ilaçlarını düzenli kullanıp bitirmen gerekiyor ilerlerse riskli olabiliyor. Önceki gebeliğimde bende kullanmıştım. Gece yatmadan önce kullanıyordum ben, fitili koyduktan sonra bi süre kalkmaman ve tuvalete falan gitmemen gerekiyor o yüzden en uygun kullanımı gece yatmadan bence
Bu geceden itibaren baslayacagim kismetse. 1- 2 saat idare edilir, uyursam kalkmiyorum bazen, ama bazen yarim saatte bir wcdeyim, o yuzden sordum gerekirse sIkarim kendimi biraz. Bir ay once tahliller yapilmisti, dun kontrole gittigimde soyledi, zararsiz derecede var diye, not almis herhalde. umuyorum gecer tabletlerden sonra.