Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 17 Mart 2023 #11 Yaaaa kiyamamm bende ilk bebeğimi kaybetmiştim. Çok zor cokkk Allah'ım sabırlar versin sana kuzum basin sağolsun Oyla 0 Downvote
Yaaaa kiyamamm bende ilk bebeğimi kaybetmiştim. Çok zor cokkk Allah'ım sabırlar versin sana kuzum basin sağolsun
Sümeyra🍀 Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️ Katılım 30 Eylül 2022 Mesajlar 4,084 17 Mart 2023 #12 ÖzLemce33' Alıntı: Yaa ne oldu ki ne kadarlık di nasıl oldu ne olduya Genişletmek için tıkla ... Diğer postta açmıştı erken doğum yaptım dua edin arkadaştır 25 haftalık doğum yapmış Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 17 Mart 2023 Hülya12' Alıntı: Yaaaa kiyamamm bende ilk bebeğimi kaybetmiştim. Çok zor cokkk Allah'ım sabırlar versin sana kuzum basin sağolsun Genişletmek için tıkla ... Büyük birde 25 haftalık miş çok Zor birde sancı çekip sezeryanla doğum yapmış ya Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 17 Mart 2023 Diğdem' Alıntı: Oğlum melek oldu Genişletmek için tıkla ... Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah ahirette kavuşacaksin üzme kendini çok diyecem ama nasıl üzülmeyesin ki zor 🥹 Oyla 0 Downvote
ÖzLemce33' Alıntı: Yaa ne oldu ki ne kadarlık di nasıl oldu ne olduya Genişletmek için tıkla ... Diğer postta açmıştı erken doğum yaptım dua edin arkadaştır 25 haftalık doğum yapmış Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 17 Mart 2023 Hülya12' Alıntı: Yaaaa kiyamamm bende ilk bebeğimi kaybetmiştim. Çok zor cokkk Allah'ım sabırlar versin sana kuzum basin sağolsun Genişletmek için tıkla ... Büyük birde 25 haftalık miş çok Zor birde sancı çekip sezeryanla doğum yapmış ya Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 17 Mart 2023 Diğdem' Alıntı: Oğlum melek oldu Genişletmek için tıkla ... Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah ahirette kavuşacaksin üzme kendini çok diyecem ama nasıl üzülmeyesin ki zor 🥹
^^ ÖzLem 💜 ^^ 💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞 Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 6,568 Konum Malatya 17 Mart 2023 #13 Patimat' Alıntı: Amin canimm aminn benimde bir oglum var yeni dogdu cokk kotu bir duygudur yaşamadin Allah yaşatmasin valla düşmanima bile. Canindan can gidiyor Genişletmek için tıkla ... Allah kimseye yaşatmasın inşallah kötü ki kötü bnmki gününde doğmuştu rahatsızdı hala da keşke yaşasaydı diyorum Oyla 0 Downvote
Patimat' Alıntı: Amin canimm aminn benimde bir oglum var yeni dogdu cokk kotu bir duygudur yaşamadin Allah yaşatmasin valla düşmanima bile. Canindan can gidiyor Genişletmek için tıkla ... Allah kimseye yaşatmasın inşallah kötü ki kötü bnmki gününde doğmuştu rahatsızdı hala da keşke yaşasaydı diyorum
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 18 Mart 2023 #14 ÖzLemce33' Alıntı: Allah kimseye yaşatmasın inşallah kötü ki kötü bnmki gününde doğmuştu rahatsızdı hala da keşke yaşasaydı diyorum Genişletmek için tıkla ... Oyla 0 Downvote
ÖzLemce33' Alıntı: Allah kimseye yaşatmasın inşallah kötü ki kötü bnmki gününde doğmuştu rahatsızdı hala da keşke yaşasaydı diyorum Genişletmek için tıkla ...
^^ ÖzLem 💜 ^^ 💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞 Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 6,568 Konum Malatya 18 Mart 2023 #15 S❤️S❤️G❤️G' Alıntı: Diğer postta açmıştı erken doğum yaptım dua edin arkadaştır 25 haftalık doğum yapmış Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 17 Mart 2023 Büyük birde 25 haftalık miş çok Zor birde sancı çekip sezeryanla doğum yapmış ya Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 17 Mart 2023 Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah ahirette kavuşacaksin üzme kendini çok diyecem ama nasıl üzülmeyesin ki zor 🥹 Genişletmek için tıkla ... Evet ya postu görünce beynim durdu sonradn farkettim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Mart 2023 Hülya12' Alıntı: Yaaaa kiyamamm bende ilk bebeğimi kaybetmiştim. Çok zor cokkk Allah'ım sabırlar versin sana kuzum basin sağolsun Genişletmek için tıkla ... Ah ah ne zor seninde tekrardan basın sağolsun Allah rabbim o iki meleğine uzun güzel ömürler nasip etsin inşallah Oyla 0 Downvote
S❤️S❤️G❤️G' Alıntı: Diğer postta açmıştı erken doğum yaptım dua edin arkadaştır 25 haftalık doğum yapmış Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 17 Mart 2023 Büyük birde 25 haftalık miş çok Zor birde sancı çekip sezeryanla doğum yapmış ya Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 17 Mart 2023 Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah ahirette kavuşacaksin üzme kendini çok diyecem ama nasıl üzülmeyesin ki zor 🥹 Genişletmek için tıkla ... Evet ya postu görünce beynim durdu sonradn farkettim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Mart 2023 Hülya12' Alıntı: Yaaaa kiyamamm bende ilk bebeğimi kaybetmiştim. Çok zor cokkk Allah'ım sabırlar versin sana kuzum basin sağolsun Genişletmek için tıkla ... Ah ah ne zor seninde tekrardan basın sağolsun Allah rabbim o iki meleğine uzun güzel ömürler nasip etsin inşallah
Dilan ❤️ Kayıtlı Üye Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 274 18 Mart 2023 #16 Diğdem' Alıntı: Oğlum melek oldu Genişletmek için tıkla ... Basın sağolsun canım Allah bidaha yaşatmasın inşallah çok üzüldüm Oyla 0 Downvote
Diğdem' Alıntı: Oğlum melek oldu Genişletmek için tıkla ... Basın sağolsun canım Allah bidaha yaşatmasın inşallah çok üzüldüm
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,634 Konum Kırklareli 18 Mart 2023 #17 Diğdem' Alıntı: Oğlum melek oldu Genişletmek için tıkla ... Çok üzüldüm başın sağolsun bu durumda ne denir. Rabbim dayanma gücü versin inşallah erken doğum yapmıştın sanırım Oyla 0 Downvote
Diğdem' Alıntı: Oğlum melek oldu Genişletmek için tıkla ... Çok üzüldüm başın sağolsun bu durumda ne denir. Rabbim dayanma gücü versin inşallah erken doğum yapmıştın sanırım
Gözbebeğim Kayıtlı Üye Katılım 30 Kasım 2021 Mesajlar 388 18 Mart 2023 #18 Diğdem' Alıntı: Oğlum melek oldu Genişletmek için tıkla ... Rabbim sana sabir versin canım benim basın sağ olsun Oyla 0 Downvote
Diğdem' Alıntı: Oğlum melek oldu Genişletmek için tıkla ... Rabbim sana sabir versin canım benim basın sağ olsun
廾azalᏝ Kayıtlı Üye Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 3,263 18 Mart 2023 #19 İkinizin de başı sağolsun, Allah sabır, dirayet versin bir daha acı yaşatmasın size, Rabbim kimseyi sevdikleriyle sınamasın inşallah Oyla 0 Downvote
İkinizin de başı sağolsun, Allah sabır, dirayet versin bir daha acı yaşatmasın size, Rabbim kimseyi sevdikleriyle sınamasın inşallah
Zümree 👸 Kayıtlı Üye Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 2,876 Konum 🤷♀️🌼 18 Mart 2023 #20 Rabbim sabir versin canim çok üzüldüm Oyla 0 Downvote