Aynen kuzum ya son görülme 5 Aralık o zamandan beri yokKizlar @Melikee den haberi olan yokmu ya enson hesabi siliyoruk diye gitti. Noldu acaba hamild kala bildimi kalsaydi donerdi diyilmi bura geri?
dogurdan noldu gorenKizlar @Melikee den haberi olan yokmu ya enson hesabi siliyoruk diye gitti. Noldu acaba hamild kala bildimi kalsaydi donerdi diyilmi bura geri?
Ne kadar zamandur evli acaba o kadar stres yapti.Aynen kuzum ya son görülme 5 Aralık o zamandan beri yok
Bende merak ediyorum. Hamile olsaydı burda olurdu diye düşünüyorumKizlar @Melikee den haberi olan yokmu ya enson hesabi siliyoruk diye gitti. Noldu acaba hamild kala bildimi kalsaydi donerdi diyilmi bura geri?
Bende canimBende merak ediyorum. Hamile olsaydı burda olurdu diye düşünüyorum
Bencede dönerdi canım ben de öyle düşünüyorum. Rabbim hayırlısı ile onunda kucağını doldursun inşallahKizlar @Melikee den haberi olan yokmu ya enson hesabi siliyoruk diye gitti. Noldu acaba hamild kala bildimi kalsaydi donerdi diyilmi bura geri?
AminnBencede dönerdi canım ben de öyle düşünüyorum. Rabbim hayırlısı ile onunda kucağını doldursun inşallah![]()
O biraz sıkıntılıydi hamile kalamiyirum diye Sümeyra vardı garibim eşinden boşanacakti onuda ben merak ediyorumKizlar @Melikee den haberi olan yokmu ya enson hesabi siliyoruk diye gitti. Noldu acaba hamild kala bildimi kalsaydi donerdi diyilmi bura geri?
Evet hem sümeyra hemde @Ayshe❣️ vrdı en son eşi şle kavga etmiştş wvsen gidecem dava açacam vs diyordu ama hala girmemiş o günden beriO biraz sıkıntılıydi hamile kalamiyirum diye Sümeyra vardı garibim eşinden boşanacakti onuda ben merak ediyorum