Meme bağımlılığı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Busratuna tarafından oluşturulan Meme bağımlılığı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,590 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Meme bağımlılığı
Konbuyu başlatan Busratuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Baharrr

2 çocuk Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 7 aylık kızım var aşırı uyku problemimiz var çok zor uyuyor uyuyuncada yarım saat uyuyor meme istiyor bu sabah 8 e kadar böyle devam ediyor gündüz de uyuması çok zor ve en fazla 1 saat ne yapıcam yardım edin çok yoruldum hiç uyku alamıyorum
Benımde aynen 7 aylık ve uyumuyo uyku damlası aldım bıtkısel ama korkuyom vermeye

Rukiye taş

Kayıtlı Üye
rank
Canım bu uyku sıkıntısı genel olarak hepimizin problemi galiba benim kızımda 6 aylık aynı sorunu yaşıyorum doktorumuz baby spaya goturmemi söyledi bir seans gittim işe yaradı uykusu düzeldi biraz ama yine aynı olursa ikinci seansa da gitmeyi düşünüyorum

Busratuna

Kayıtlı Üye
rank
Benımde aynen 7 aylık ve uyumuyo uyku damlası aldım bıtkısel ama korkuyom vermeye
Bizde o pek işe yaramadı canım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım bu uyku sıkıntısı genel olarak hepimizin problemi galiba benim kızımda 6 aylık aynı sorunu yaşıyorum doktorumuz baby spaya goturmemi söyledi bir seans gittim işe yaradı uykusu düzeldi biraz ama yine aynı olursa ikinci seansa da gitmeyi düşünüyorum
Herşey paraya bakıyo artık

Adsız anne adayı

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 7 aylık kızım var aşırı uyku problemimiz var çok zor uyuyor uyuyuncada yarım saat uyuyor meme istiyor bu sabah 8 e kadar böyle devam ediyor gündüz de uyuması çok zor ve en fazla 1 saat ne yapıcam yardım edin çok yoruldum hiç uyku alamıyorum
Acaba sütun yetmiyor olabilir mi karnı doymadigi için emmek istiyor olabilir mi eğer yeterli ise sütun ek gidani daha fazla yer verirsen karnı tok olunca belki istemez

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Normaldir kuzum hepimizin aynı sıkıntısı

Alyaa🌷🌷

Kayıtlı Üye
rank
Benim yeni doğan bebeğim şimdiden uyumuyo düşünün 🤦karnı tok altı temiz bı saat sallıyorum ben uykuya dalıyorum o dalmiyo gözleri fildir fildir 😍🤭besige eğilip bakıyorum uyudumu diye bakıyorum gözleri açık tavana bakıyor😍hep böyle ya

❤️Şeyma❤️İlyas❤️

❤️ Yaşama Sebeplerim ❤️
rank
Benm oğlumda bi ara öyleydi kuzum. Bende bıkmıştım ama sonra kemdiliğinden düzeldi uykusu.
Şuan çok şükür uykusu düzenli

Tüm sayfalar yüklendi.