Herseyimsin Oyyy kurban olurum ♥️♥️♥️♥️🙈🙈🙈🙈
Asena.ase 👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑 Mod Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 12,026 Konum Çankırı 11 Haziran 2023 #21 Hülya12' Alıntı: Herseyimsin Genişletmek için tıkla ... Oyyy kurban olurum
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 11 Haziran 2023 #22 Asena.ase' Alıntı: Oyyy kurban olurum Genişletmek için tıkla ... Nerdesin aşkım sen günaydın balım
Asena.ase 👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑 Mod Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 12,026 Konum Çankırı 11 Haziran 2023 #23 Hülya12' Alıntı: Nerdesin aşkım sen günaydın balım Genişletmek için tıkla ... Sorma kuzum ya dün girmeye zamanim hic olmadi esimin dedesi rahatsiz suan yoğum bakimda benimde keyfim hic yoktu
Hülya12' Alıntı: Nerdesin aşkım sen günaydın balım Genişletmek için tıkla ... Sorma kuzum ya dün girmeye zamanim hic olmadi esimin dedesi rahatsiz suan yoğum bakimda benimde keyfim hic yoktu
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 11 Haziran 2023 #24 Asena.ase' Alıntı: Sorma kuzum ya dün girmeye zamanim hic olmadi esimin dedesi rahatsiz suan yoğum bakimda benimde keyfim hic yoktu Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun birtanem rabbim safi ismi ile şifa versin inşallah
Asena.ase' Alıntı: Sorma kuzum ya dün girmeye zamanim hic olmadi esimin dedesi rahatsiz suan yoğum bakimda benimde keyfim hic yoktu Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun birtanem rabbim safi ismi ile şifa versin inşallah
Asena.ase 👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑 Mod Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 12,026 Konum Çankırı 11 Haziran 2023 #25 Hülya12' Alıntı: Geçmiş olsun birtanem rabbim safi ismi ile şifa versin inşallah Genişletmek için tıkla ... Amin kuzumda umut yok acikcasi bilinci kapali suan makinelere bagli nefes aliyor
Hülya12' Alıntı: Geçmiş olsun birtanem rabbim safi ismi ile şifa versin inşallah Genişletmek için tıkla ... Amin kuzumda umut yok acikcasi bilinci kapali suan makinelere bagli nefes aliyor
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 11 Haziran 2023 #26 Asena.ase' Alıntı: Amin kuzumda umut yok acikcasi bilinci kapali suan makinelere bagli nefes aliyor Genişletmek için tıkla ... Yaaa çok üzüldüm kuzum ya yaslimi
Asena.ase' Alıntı: Amin kuzumda umut yok acikcasi bilinci kapali suan makinelere bagli nefes aliyor Genişletmek için tıkla ... Yaaa çok üzüldüm kuzum ya yaslimi
Asena.ase 👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑 Mod Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 12,026 Konum Çankırı 11 Haziran 2023 #27 Hülya12' Alıntı: Yaaa çok üzüldüm kuzum ya yaslimi Genişletmek için tıkla ... Yaşlı kuzum ama cok sağlamdi 1 2 sene icinde birden çöktü
Hülya12' Alıntı: Yaaa çok üzüldüm kuzum ya yaslimi Genişletmek için tıkla ... Yaşlı kuzum ama cok sağlamdi 1 2 sene icinde birden çöktü
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 11 Haziran 2023 #28 Asena.ase' Alıntı: Yaşlı kuzum ama cok sağlamdi 1 2 sene icinde birden çöktü Genişletmek için tıkla ... Kıyamam kuzum ya inşallah umut mucize olur
Asena.ase' Alıntı: Yaşlı kuzum ama cok sağlamdi 1 2 sene icinde birden çöktü Genişletmek için tıkla ... Kıyamam kuzum ya inşallah umut mucize olur
Asena.ase 👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑 Mod Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 12,026 Konum Çankırı 11 Haziran 2023 #29 Hülya12' Alıntı: Kıyamam kuzum ya inşallah umut mucize olur Genişletmek için tıkla ... Insallah kuzumda cok umut yok gibi doktorlar herseye kendinizi hazirlayin dedi dun doktorla görüştüm
Hülya12' Alıntı: Kıyamam kuzum ya inşallah umut mucize olur Genişletmek için tıkla ... Insallah kuzumda cok umut yok gibi doktorlar herseye kendinizi hazirlayin dedi dun doktorla görüştüm
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 11 Haziran 2023 #30 Asena.ase' Alıntı: Insallah kuzumda cok umut yok gibi doktorlar herseye kendinizi hazirlayin dedi dun doktorla görüştüm Genişletmek için tıkla ... Üzüldüm çok kuzum ya
Asena.ase' Alıntı: Insallah kuzumda cok umut yok gibi doktorlar herseye kendinizi hazirlayin dedi dun doktorla görüştüm Genişletmek için tıkla ... Üzüldüm çok kuzum ya