Sorum var Memeden ayırma

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ebruakpinar0354 tarafından oluşturulan Memeden ayırma başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 788 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Memeden ayırma
Konbuyu başlatan ebruakpinar0354
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hamileanne

Hamileanne

Kayıtlı Üye
rank
Her ne yaptıysam efeyi bir türlü ayıramadım memeden her türlü yollarda denedim ama ayrılmıyor
Emzirmeyi bırakmanın şuan 4. Günündeyim 17 aylık kızım hamile olduğum için mecbur bıraktırdım ilk bir ay sadece sabah ve gece yatarken emzirdim Pazar günü son kez sabah emzirdim her yanıma meme diye geldiğin de meyve verdim bisküvi verdim gece oldu ağladı biraz meme diye süt bitti annecim uyuyoruz dedim uyumuş numarası yaptım on dakika debelendi mızmızlandı uyuyakaldı sabah kalktı meme diye hemen mutfağa götürdüm bişeyler verdim eline bu döngü böyle devam etti dört gündür o kadar rahatladım ki kendi kendine uyumayı öğrendi memeyi bırakınca çok zorlanacağımı düşünmüştüm ama çok bağlıydı memeye çok şükür kolay atlattık biraz önce uyudu meme bile demeden
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Emzirmeyi bırakmanın şuan 4. Günündeyim 17 aylık kızım hamile olduğum için mecbur bıraktırdım ilk bir ay sadece sabah ve gece yatarken emzirdim Pazar günü son kez sabah emzirdim her yanıma meme diye geldiğin de meyve verdim bisküvi verdim gece oldu ağladı biraz meme diye süt bitti annecim uyuyoruz dedim uyumuş numarası yaptım on dakika debelendi mızmızlandı uyuyakaldı sabah kalktı meme diye hemen mutfağa götürdüm bişeyler verdim eline bu döngü böyle devam etti dört gündür o kadar rahatladım ki kendi kendine uyumayı öğrendi memeyi bırakınca çok zorlanacağımı düşünmüştüm ama çok bağlıydı memeye çok şükür kolay atlattık biraz önce uyudu meme bile demeden
Ayrıca etraftan o kadar baskı aldım ki bu süreçte günaha giriyosun karnında çocuk var öyle haram böyle yasak kimseye kulak asmadım acı biber sür onu sür dediler onları da dinlemedim kendşmş gerçekten hazır hissettiğim zaman karar verdim ve en önemlisi kararlı olmak ağlayınca vermemek bi kere ağlayınca verirsen zaten veriyor diye hep ağlayacak şimdiden kolay gelsin

Tüm sayfalar yüklendi.