M Meryem oğuz Guest 12 Ağustos 2022 #1 Merhaba arkadaşlar en son 15 gün önce adet oldum ve 4 gündür şuan kan görüyorum her gün bir damla merakımdan ölücem
Merhaba arkadaşlar en son 15 gün önce adet oldum ve 4 gündür şuan kan görüyorum her gün bir damla merakımdan ölücem
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,221 12 Ağustos 2022 #2 Meryem oğuz' Alıntı: Merhaba arkadaşlar en son 15 gün önce adet oldum ve 4 gündür şuan kan görüyorum her gün bir damla merakımdan ölücem Genişletmek için tıkla ... Kuzum adet düzensizligin varmı Oyla 0 Downvote
Meryem oğuz' Alıntı: Merhaba arkadaşlar en son 15 gün önce adet oldum ve 4 gündür şuan kan görüyorum her gün bir damla merakımdan ölücem Genişletmek için tıkla ... Kuzum adet düzensizligin varmı
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,082 12 Ağustos 2022 #3 Herşey gönlünce olsun inşallah cnm Oyla 0 Downvote
Ç Çiçek20 Kayıtlı Üye Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 2,329 12 Ağustos 2022 #4 Meryem oğuz' Alıntı: Merhaba arkadaşlar en son 15 gün önce adet oldum ve 4 gündür şuan kan görüyorum her gün bir damla merakımdan ölücem Genişletmek için tıkla ... Kuzum adet düzensizliyide ola biler birde gebelikle alakalı şüpen varsa isdersen kan testi ver Oyla 0 Downvote
Meryem oğuz' Alıntı: Merhaba arkadaşlar en son 15 gün önce adet oldum ve 4 gündür şuan kan görüyorum her gün bir damla merakımdan ölücem Genişletmek için tıkla ... Kuzum adet düzensizliyide ola biler birde gebelikle alakalı şüpen varsa isdersen kan testi ver