E eif Kayıtlı Üye Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 24 2 Mart 2023 #1 7 ay önce korunmasız ilişki yaşadım sonra ayrıldık sonra başkasiyla evlendim 8 haftalık hamileyim bunun eskiyle alakası yoktur dimi
7 ay önce korunmasız ilişki yaşadım sonra ayrıldık sonra başkasiyla evlendim 8 haftalık hamileyim bunun eskiyle alakası yoktur dimi
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 2 Mart 2023 #2 eif' Alıntı: 7 ay önce korunmasız ilişki yaşadım sonra ayrıldık sonra başkasiyla evlendim 8 haftalık hamileyim bunun eskiyle alakası yoktur dimi Genişletmek için tıkla ... Eskiyle derken anlayamadım ? Oyla 0 Downvote
eif' Alıntı: 7 ay önce korunmasız ilişki yaşadım sonra ayrıldık sonra başkasiyla evlendim 8 haftalık hamileyim bunun eskiyle alakası yoktur dimi Genişletmek için tıkla ... Eskiyle derken anlayamadım ?
U Ulduz.kiz anesi👶❤ Kızına aşık ❤️ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7,515 Konum Rusiya sankt peterburq 2 Mart 2023 #3 eif' Alıntı: 7 ay önce korunmasız ilişki yaşadım sonra ayrıldık sonra başkasiyla evlendim 8 haftalık hamileyim bunun eskiyle alakası yoktur dimi Genişletmek için tıkla ... şakamısın eski usdunden 7 ay kecmis simdi 8 hafdalik hamilesin ne alakasi olacak Oyla 0 Downvote
eif' Alıntı: 7 ay önce korunmasız ilişki yaşadım sonra ayrıldık sonra başkasiyla evlendim 8 haftalık hamileyim bunun eskiyle alakası yoktur dimi Genişletmek için tıkla ... şakamısın eski usdunden 7 ay kecmis simdi 8 hafdalik hamilesin ne alakasi olacak
Sümeyra🍀 Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️ Katılım 30 Eylül 2022 Mesajlar 4,084 2 Mart 2023 #4 Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: şakamısın eski usdunden 7 ay kecmis simdi 8 hafdalik hamilesin ne alakasi olacak Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum 🫤 Oyla 0 Downvote
Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: şakamısın eski usdunden 7 ay kecmis simdi 8 hafdalik hamilesin ne alakasi olacak Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum 🫤
U Ulduz.kiz anesi👶❤ Kızına aşık ❤️ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7,515 Konum Rusiya sankt peterburq 2 Mart 2023 #5 S❤️S❤️G❤️G' Alıntı: Katılıyorum 🫤 Genişletmek için tıkla ... kizinin dogum guununu evdemi kutluyorsun canim 3 gun kaldi Oyla 0 Downvote
S❤️S❤️G❤️G' Alıntı: Katılıyorum 🫤 Genişletmek için tıkla ... kizinin dogum guununu evdemi kutluyorsun canim 3 gun kaldi
Sümeyra🍀 Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️ Katılım 30 Eylül 2022 Mesajlar 4,084 2 Mart 2023 #6 Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: kizinin dogum guununu evdemi kutluyorsun canim 3 gun kaldi Genişletmek için tıkla ... Canım sana demiştim ya abimin vefatı tarihiyle aynı o yüzden kutlamayı düşünmüyorum aile içinde bir pasta keseriz sadece Oyla 0 Downvote
Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: kizinin dogum guununu evdemi kutluyorsun canim 3 gun kaldi Genişletmek için tıkla ... Canım sana demiştim ya abimin vefatı tarihiyle aynı o yüzden kutlamayı düşünmüyorum aile içinde bir pasta keseriz sadece
U Ulduz.kiz anesi👶❤ Kızına aşık ❤️ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7,515 Konum Rusiya sankt peterburq 2 Mart 2023 #7 S❤️S❤️G❤️G' Alıntı: Canım sana demiştim ya abimin vefatı tarihiyle aynı o yüzden kutlamayı düşünmüyorum aile içinde bir pasta keseriz sadece Genişletmek için tıkla ... a kiz okumamisim gormemisim belki mesaji o yuzden sordum cok uzur dilerim Allah rahmet eylesin abine Oyla 0 Downvote
S❤️S❤️G❤️G' Alıntı: Canım sana demiştim ya abimin vefatı tarihiyle aynı o yüzden kutlamayı düşünmüyorum aile içinde bir pasta keseriz sadece Genişletmek için tıkla ... a kiz okumamisim gormemisim belki mesaji o yuzden sordum cok uzur dilerim Allah rahmet eylesin abine
Sümeyra🍀 Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️ Katılım 30 Eylül 2022 Mesajlar 4,084 2 Mart 2023 #8 Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: a kiz okumamisim gormemisim belki mesaji o yuzden sordum cok uzur dilerim Allah rahmet eylesin abine Genişletmek için tıkla ... Olabilir canım 🥹 sorun değil amin canım inşallah o cennette biliyorum Oyla 0 Downvote
Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: a kiz okumamisim gormemisim belki mesaji o yuzden sordum cok uzur dilerim Allah rahmet eylesin abine Genişletmek için tıkla ... Olabilir canım 🥹 sorun değil amin canım inşallah o cennette biliyorum
U Ulduz.kiz anesi👶❤ Kızına aşık ❤️ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7,515 Konum Rusiya sankt peterburq 2 Mart 2023 #9 S❤️S❤️G❤️G' Alıntı: Olabilir canım 🥹 sorun değil amin canım inşallah o cennette biliyorum Genişletmek için tıkla ... cennete kovusursunuz insallah Oyla 0 Downvote
S❤️S❤️G❤️G' Alıntı: Olabilir canım 🥹 sorun değil amin canım inşallah o cennette biliyorum Genişletmek için tıkla ... cennete kovusursunuz insallah
Sümeyra🍀 Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️ Katılım 30 Eylül 2022 Mesajlar 4,084 2 Mart 2023 #10 Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: a kiz okumamisim gormemisim belki mesaji o yuzden sordum cok uzur dilerim Allah rahmet eylesin abine Genişletmek için tıkla ... Mart ayını hiç sevmiyorum binaya girince içim daralıyor sıkılıyor Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 2 Mart 2023 Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: cennete kovusursunuz insallah Genişletmek için tıkla ... Ah inşallah inşallah Oyla 0 Downvote
Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: a kiz okumamisim gormemisim belki mesaji o yuzden sordum cok uzur dilerim Allah rahmet eylesin abine Genişletmek için tıkla ... Mart ayını hiç sevmiyorum binaya girince içim daralıyor sıkılıyor Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 2 Mart 2023 Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: cennete kovusursunuz insallah Genişletmek için tıkla ... Ah inşallah inşallah