Merhaba arkadaşlar

• Konbuyu başlatan Merhaba kizlar
  • Toplam 4 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Merhaba kizlar tarafından oluşturulan Merhaba arkadaşlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 971 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Merhaba arkadaşlar
Konbuyu başlatan Merhaba kizlar
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 2 prenses1prens annesi
M

Merhaba kizlar

Guest
14+2 haftalık hamileyim ama bebeğin hareketini hissetmiyorum annem dedi bugün hiç oynuyor mu falan diye ben bişey hissetmiyorum dedim bebeğin bu haftalarda hareketini hisssetmemem normal mi yoksa doktora gidip söylemelimiyim kafam çok karıştı 😑😔

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
14+2 haftalık hamileyim ama bebeğin hareketini hissetmiyorum annem dedi bugün hiç oynuyor mu falan diye ben bişey hissetmiyorum dedim bebeğin bu haftalarda hareketini hisssetmemem normal mi yoksa doktora gidip söylemelimiyim kafam çok karıştı 😑😔
14 haftada imkansız hissetmen canım ilk gebelikler de en erken 18 haftada hissedersin korkmana gerek yok 😄

...

Moderator
Mod
rank
İlk gebelikse canım normal.20 haftalarda hissediliyor.☺️

2 prenses1prens annesi

Kayıtlı Üye
rank
Daha çok erken canım ben ilk kızımı 20haftadan sonra his etmeye başlamış tim daha çok küçük o büyüdükçe his edersin onu

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar