Kizlar benim FSH değerim 8.88 çıktı bu gebeliğe engel mi
A Alem Kayıtlı Üye Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 51 14 Temmuz 2023 #1 Kizlar benim FSH değerim 8.88 çıktı bu gebeliğe engel mi
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,642 14 Temmuz 2023 #2 Alem' Alıntı: Kizlar benim FSH değerim 8.88 çıktı bu gebeliğe engel mi Genişletmek için tıkla ... Merhaba canım değerin normale göre yüksek ama gebeliğe engel değil
Alem' Alıntı: Kizlar benim FSH değerim 8.88 çıktı bu gebeliğe engel mi Genişletmek için tıkla ... Merhaba canım değerin normale göre yüksek ama gebeliğe engel değil
A Alem Kayıtlı Üye Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 51 14 Temmuz 2023 #3 Zeynep23' Alıntı: Merhaba canım değerin normale göre yüksek ama gebeliğe engel değil Genişletmek için tıkla ... Normalde kaç olması lazım moralim çok bozuldu
Zeynep23' Alıntı: Merhaba canım değerin normale göre yüksek ama gebeliğe engel değil Genişletmek için tıkla ... Normalde kaç olması lazım moralim çok bozuldu
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,642 14 Temmuz 2023 #4 Alem' Alıntı: Normalde kaç olması lazım moralim çok bozuldu Genişletmek için tıkla ... Normali 5-10 arası ama çalışılan lcihaz parametresine göre de değişebiliyorm senin değerin normal aslında ben yanlış görmüşüm yüksek değil canım
Alem' Alıntı: Normalde kaç olması lazım moralim çok bozuldu Genişletmek için tıkla ... Normali 5-10 arası ama çalışılan lcihaz parametresine göre de değişebiliyorm senin değerin normal aslında ben yanlış görmüşüm yüksek değil canım
Asena.ase 👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑 Mod Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 12,026 Konum Çankırı 14 Temmuz 2023 #5 Alem' Alıntı: Kizlar benim FSH değerim 8.88 çıktı bu gebeliğe engel mi Genişletmek için tıkla ... Değerin normal canım gebeliğe engel bir durum yok
Alem' Alıntı: Kizlar benim FSH değerim 8.88 çıktı bu gebeliğe engel mi Genişletmek için tıkla ... Değerin normal canım gebeliğe engel bir durum yok
A Alem Kayıtlı Üye Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 51 14 Temmuz 2023 #6 Zeynep23' Alıntı: Normali 5-10 arası ama çalışılan lcihaz parametresine göre de değişebiliyorm senin değerin normal aslında ben yanlış görmüşüm yüksek değil canım Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim Zeynep23' Alıntı: Normali 5-10 arası ama çalışılan lcihaz parametresine göre de değişebiliyorm senin değerin normal aslında ben yanlış görmüşüm yüksek değil canım Genişletmek için tıkla ...
Zeynep23' Alıntı: Normali 5-10 arası ama çalışılan lcihaz parametresine göre de değişebiliyorm senin değerin normal aslında ben yanlış görmüşüm yüksek değil canım Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim Zeynep23' Alıntı: Normali 5-10 arası ama çalışılan lcihaz parametresine göre de değişebiliyorm senin değerin normal aslında ben yanlış görmüşüm yüksek değil canım Genişletmek için tıkla ...
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,642 14 Temmuz 2023 #7 Alem' Alıntı: Çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Rica ederim canım.
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 14 Temmuz 2023 #8 Alem' Alıntı: Kizlar benim FSH değerim 8.88 çıktı bu gebeliğe engel mi Genişletmek için tıkla ... Merhaba canım gebeliğe engel olabileceğini düşünmüyorum
Alem' Alıntı: Kizlar benim FSH değerim 8.88 çıktı bu gebeliğe engel mi Genişletmek için tıkla ... Merhaba canım gebeliğe engel olabileceğini düşünmüyorum