Merhaba Kızlar Çok Uzun Zaman Oldu Sizleri Çok Özledim 😪

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde Hülya12 tarafından oluşturulan Merhaba Kızlar Çok Uzun Zaman Oldu Sizleri Çok Özledim 😪 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 122 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı Merhaba Kızlar Çok Uzun Zaman Oldu Sizleri Çok Özledim 😪
Konbuyu başlatan Hülya12
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Rukiye27

balkizim

Kayıtlı Üye
rank
Hepinizi çokkk Özledim
A ben şok kız sana çok kırgınım. Neden bıraktın gittin yazmadım ne oldu hep merak ettim hiçbir haber yok bir yıla yakın girmedim hep aklımdasın Elif ben bu arada azranurun annesi profil ismim değişmiş olabilir tanimadiysan

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
A ben şok kız sana çok kırgınım. Neden bıraktın gittin yazmadım ne oldu hep merak ettim hiçbir haber yok bir yıla yakın girmedim hep aklımdasın Elif ben bu arada azranurun annesi profil ismim değişmiş olabilir tanimadiysan
Elif fff inanki seni çok özledim çalışıyordum hiç giremiyordum şifremi bilmiyordum agladım şuan 😢😢

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
İyiyim canim bildiğim gibi kızım kirese başlıyor haftaya öyle bir hayat gelip geçiyor Umut nasıl büyüdümu
Maşallah büyümüş prenses teyzesi büyüdü 2 buçuk yaşında hiç durmıyor yerinde
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben de çemkirecektim sana ama yine gidersin ondan susayım, korktum.Neyse Elif yazmış zaten içimdekileri 🤭
Hazalımmmm canım benim ya nasılsın bebeğim prenses nasıl sen ayrıldınmı

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Maşallah büyümüş prenses teyzesi büyüdü 2 buçuk yaşında hiç durmıyor yerinde
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hazalımmmm canım benim ya nasılsın bebeğim prenses nasıl sen ayrıldınmı
O günden beri ayrıyız ama hala dava sürüyor 🙄 ben iyiyim canım çok şükür halime sen nasılsın iyi misin Umut paşa nasıl, bizim kız yaramazlığın zirvesinde şu aralar dolu dolu 2 yaş sendromu yaşatıyor sağolsun her gün bir olay 😂

Tüm sayfalar yüklendi.