Merhaba Kızlar Çok Uzun Zaman Oldu Sizleri Çok Özledim 😪

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde Hülya12 tarafından oluşturulan Merhaba Kızlar Çok Uzun Zaman Oldu Sizleri Çok Özledim 😪 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 234 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı Merhaba Kızlar Çok Uzun Zaman Oldu Sizleri Çok Özledim 😪
Konbuyu başlatan Hülya12
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
O günden beri ayrıyız ama hala dava sürüyor 🙄 ben iyiyim canım çok şükür halime sen nasılsın iyi misin Umut paşa nasıl, bizim kız yaramazlığın zirvesinde şu aralar dolu dolu 2 yaş sendromu yaşatıyor sağolsun her gün bir olay 😂
Canım benim hakkında her şeyin hayırlısı olsın ben boşanalı 2 sene olacak 1 ay sonra bizde zirvelerdeyiz hazal neler neler yapıyor😏😏
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Mrb cnm nasılsın nasıl gidiyor çoktandır yoksun 🌹
İyiyim canım bende allah razı olsun nerdeyse 1 yıl olacak mış burda olmayalı ama çok özledim sizleri

Nasılsın hülyaaaa seni çok merak ediyordum hep dua ediyordum
Kuzum iyiyim çok şükür sen nasılsın napiyorsun ya canım benim allah razı olsun dualsrında bana yer verdiğin için

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Canım benim hakkında her şeyin hayırlısı olsın ben boşanalı 2 sene olacak 1 ay sonra bizde zirvelerdeyiz hazal neler neler yapıyor😏😏

İyiyim canım bende allah razı olsun nerdeyse 1 yıl olacak mış burda olmayalı ama çok özledim sizleri

Kuzum iyiyim çok şükür sen nasılsın napiyorsun ya canım benim allah razı olsun dualsrında bana yer verdiğin için
Hayırlısı canım ya ben pişman değilim ayrıldığıma çok şükür, şu soyadından ben de kurtulaydım artık boşanınca baya rahatlarım gibi geliyor 🤦🏻‍♀️ Ahhh Hülyammm ahh Allah dayanma gücü versin bize 🤭 1 metre olmayan bebişi gün içinde saatlerce ikna etmeye uğraşıyorum artık kendi sesimden tiksinir oldum yalvar yalvar 😅😂 Sokağa çıkıcaz giyin giyin eve geldik soyun gel annecim gel canım valla bi don giydirmek işi normalde 4 saniye, oluyor bana 15 dakika 😬

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank

Evet cnm baya olmuş eskisi gibi güzel oluyor du cnm

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Hayırlısı canım ya ben pişman değilim ayrıldığıma çok şükür, şu soyadından ben de kurtulaydım artık boşanınca baya rahatlarım gibi geliyor 🤦🏻‍♀️ Ahhh Hülyammm ahh Allah dayanma gücü versin bize 🤭 1 metre olmayan bebişi gün içinde saatlerce ikna etmeye uğraşıyorum artık kendi sesimden tiksinir oldum yalvar yalvar 😅😂 Sokağa çıkıcaz giyin giyin eve geldik soyun gel annecim gel canım valla bi don giydirmek işi normalde 4 saniye, oluyor bana 15 dakika 😬
Hazalım aynıyız yalvarıyorum imkanı yok sokakda bazen bagırasım geliyor neler derler bana çok inatcı offf daha neler çekecez kuzum insan rahatlıyor mutluyum iyiki bitmiş eski hayatıma döndüm

Evet cnm baya olmuş eskisi gibi güzel oluyor du cnm
Sen neler yapıyorsun kuzum

Tüm sayfalar yüklendi.