Merhaba Kızlar Çok Uzun Zaman Oldu Sizleri Çok Özledim 😪

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde Hülya12 tarafından oluşturulan Merhaba Kızlar Çok Uzun Zaman Oldu Sizleri Çok Özledim 😪 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 390 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı Merhaba Kızlar Çok Uzun Zaman Oldu Sizleri Çok Özledim 😪
Konbuyu başlatan Hülya12
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan balkizim

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Hiç sorma oğlak 🫣 küçük keçim benim

yok canım bezi bıraktırabilsem o zaman iş bulup alıştırmak için kreşe vereceğim bir kaç gün ama söylemiyor, sen hala aynı yerde misin rahatın nasıl iyi mi
Aşkım ben çıktım hafif iş kazası geçirdim rapor aldım gögüsüm ezilmiş işten çıkaracakmış şikayet ettim beni tehdit ediyor dün savcılıga şikayet ettim

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank
İlk gün kuzum belirtmedim diğer gün tekrar rapor alıp söyledim
İyi bari benim de dizim çıktı o kadar söyledim iş kazası diye hastanede ama yapmamışlar öyle olunca şikayet de edemedim bir şey de yapamadım çok iyi yapmışsın hakkını ara tabi inşAllah başarılı olursun

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
İyi bari benim de dizim çıktı o kadar söyledim iş kazası diye hastanede ama yapmamışlar öyle olunca şikayet de edemedim bir şey de yapamadım çok iyi yapmışsın hakkını ara tabi inşAllah başarılı olursun
İnşallah bırtanem benim hazal ben napacam inanki şasdım kaldım umut dışarıda kendini yerlere atıyor sinirden aglıcam

balkizim

Kayıtlı Üye
rank
Hiç sorma oğlak 🫣 küçük keçim benim

yok canım bezi bıraktırabilsem o zaman iş bulup alıştırmak için kreşe vereceğim bir kaç gün ama söylemiyor, sen hala aynı yerde misin rahatın nasıl iyi mi
Oğlum oğlak benim Hazal kızım yengeç kızım bildiğin cazgır bağırtlak bıktım senden anne beni sinir etme diyor bu yaşta 🤣🫢🫢

Tüm sayfalar yüklendi.