Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hosbuldum teşekkür ederim.bu arada telim bozuldu bir takım aksilikler yaşadım geç cvp verdim. Kusura bakmayın lütfen..Teşekkür ederim rabbim seninkinide sana bağışlasın inşallah ❤
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Hosbuldum teşekkür ederim.bu arada telim bozuldu bir takım aksilikler yaşadım geç cvp verdim. Kusura bakmayın lütfen..Teşekkür ederim rabbim seninkinide sana bağışlasın inşallah ❤
Teşekkür ederim canım.hoşbuldum. Allah bağışlasın inşallah oğlunu❤Ayn aynı durumu bnde yaşıyorum benimde henüz belli olmadı cinsiyeti
Hosbuldumm canm Allah bağışlasın çocuklarını sana inşallah ❤Bnde memnun oldum cnm
Hosbuldumm canm Allah bağışlasın çocuklarını sana inşallah ❤Bnde memnun oldum cnm
Merhaba cnm bnde elif bnde memnun oldum❤
Hosbuldum cnm sağolasın ❤