Merhaba kızlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Tuğçeee tarafından oluşturulan Merhaba kızlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,083 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Merhaba kızlar
Konbuyu başlatan Tuğçeee
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nesliesen

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Bilgi amaçlı birşey sormak istiyorum sağlık ocağından verilen kan-demir ilacını kullanıyor musunuz
Bende doktorun verdiği gynoferon bitti sağlıkocağından dün vegaferon verdi hemşire perşembeye kadar kullanıcam perşembe doktora derim bu hapa güvenemiyorum çünkü

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Bilgi amaçlı birşey sormak istiyorum sağlık ocağından verilen kan-demir ilacını kullanıyor musunuz
Ben başlar da doktorun verdiğini kullandım, sonra sağlık ocağına gittim kontrole dedim ilaç yazdırıyım, veriyorlarmış doktora falan sordu hemen hemen aynı dedi şimdi sağlık ocağının verdiğini kullanıyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende doktorun verdiği gynoferon bitti sağlıkocağından dün vegaferon verdi hemşire perşembeye kadar kullanıcam perşembe doktora derim bu hapa güvenemiyorum çünkü
Bende gynoferon kullanıyordum, yazdırmak için gittim vegaferon verdi kullanıyorum, doktora sordu aynıymış içmeye devam ediyorum

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Ben başlar da doktorun verdiğini kullandım, sonra sağlık ocağına gittim kontrole dedim ilaç yazdırıyım, veriyorlarmış doktora falan sordu hemen hemen aynı dedi şimdi sağlık ocağının verdiğini kullanıyorum

Bende gynoferon kullanıyordum, yazdırmak için gittim vegaferon verdi kullanıyorum, doktora sordu aynıymış içmeye devam ediyorum
Eşim baktı internette vegaferonda paraben falan varmış dedi ama belki diğerlerindede vardır bilemiyorum hemşire bana doğumdan 6 ay sonraya kadar kullan dedi birde bakalım değerlere göre kullanabilirim

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Eşim baktı internette vegaferonda paraben falan varmış dedi ama belki diğerlerindede vardır bilemiyorum hemşire bana doğumdan 6 ay sonraya kadar kullan dedi birde bakalım değerlere göre kullanabilirim
Anladım, kontrole gittiğim de bende bi doktoruma söyliyim bakalım ne diyecek🤗

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Kanım düşüyor olmasa kullanmazeım ama mecbur 😒 illa yan etkisi vardır ki
Screenshot_20220329-194640_Google.jpg

Katkısız doğal olsun diyorsan canım, benim kullandığım biraz pahali ama 250 ml baya gidiyor

Tüm sayfalar yüklendi.