Cook tsk Allah Sizin de yardımcınız olsun inş Ben 8 ay oldu market baba evi görmeyeli evimde iki çocuğumla anca Idare ediyorumasla çıkamıyorum dahada beni zorluyor ağrı yoksaÖncelikle geçmiş olsun benimde 23 haftalık ikiz gebeliğim var 10. Haftadan beri çekiyorum gerçekten çok kötü ve çok can yakan bir ağrı .gece yatarken bacaklarınızın arasına yastık bırakın bebek arabası market arabası bu tür şeyleri iteklemeyin anı harekkete bulunmayın .ben sezaryeanliyim ama hep aklıma geliyor bu tür ağrısı olupta normal doğum yapanlar nasıl yapıyor .bence siz dr.konusun normal doğum yapacağınızı söylüyorsunuz belki rahatlaciti ilaçlar verir
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bende öyle düşünüyorum diğer oğlumda da oldu ama son aylarda ve ters diye Dedi ama bu doğum pozisyonunda şimdiden dedi anlamadim tek bildiğim cook zor Allahim yardim etsin inş sadece tek duam Allahim ne olur sağlıkla bizleri kurtar perişan olmadan bi an önce kaldır çünkü diğer çocuklarım da var onlar perişan olur ben toparlanamassam kazayla hamile kaldım bide bundan öncesi zor doğum ve idrartorbam çıkmıştı cook korkum var bu yüzden ne olur dua bekliyorum sizlerden arkadaşlarBenim 3 çocuğum 2 haftalik bnmde ağrım aynı anlattığın gibi sadece bu gebelikte oldu bebekte erken doğdu 37 4 te

Son düzenleme: