Merhaba tatlı hamileler 👶

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Derya4727 tarafından oluşturulan Merhaba tatlı hamileler 👶 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,313 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Merhaba tatlı hamileler 👶
Konbuyu başlatan Derya4727
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sarıcivciv41

Derya4727

Kayıtlı Üye
rank
Öncelikle hayırlı evlat olsun inşallah sağ salim al kucağına ...🙏🤲Ben öyle Birşey yaşamadım ama hamileyken sol tarafta uyuyun diyolar ama bende sol da uyuyamiyordum sağıma dönünce uyuyabiliyordum☺️☺️
Bende soluma daha rahat uyuyorum ama belli bi zamandan sonra otomatik olarak sağa dönüyorum o arada farkettim bende bi sorun değil belki de çoğu kişi farketmemiş ama ben sormak istedim yine de 🙈🙈

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Bendede aynı durum var canım sağ tarafta yatınca mide asidi resmen boğazıma kadar geliyor ama sola yatınca rahatlıyorum

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 28. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık büyük patlıcan büyüklüğünde.
Bebeğin görüşü kuvvetlenir. dışarıdan gelen ışığı algılar ve gözlerini kırpar.
Eğer kan uyuşmazlığı varsa kan uyuşmazlığı iğnesini yaptırmalısınız.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 36 cm ağırlıgı 1050 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

ErrBaa🧑🧒

Kayıtlı Üye
rank
Herkese merhabalar öncelikle herkes evladını sağlıkla kucaklarını alsın inşallah 🌺🌺 Hamişler bende 11+6 yım ama bişey dikkatimi çekti sağa dönerek yattığımda midem bulanıyor sola dönerek yattığımda bir sıkıntı olmuyor çok garip geldi bana yaşayan oldu mu 🙈🙈💟
Gebelikte kan akışından dolayı sola yatmayı önerir Dr lar zaten .sağlıklı olanıda o şekilde doğru tespit etmişsiniz.

Ayşe eyy

Kayıtlı Üye
rank
Herkese merhabalar öncelikle herkes evladını sağlıkla kucaklarını alsın inşallah 🌺🌺 Hamişler bende 11+6 yım ama bişey dikkatimi çekti sağa dönerek yattığımda midem bulanıyor sola dönerek yattığımda bir sıkıntı olmuyor çok garip geldi bana yaşayan oldu mu 🙈🙈💟
Bendede öyle olmuştu oglumda böyle bi şey yaşamadım bence cinsiyeti kız o yüzden benimde kızım olacak 2 haftam kaldı o yüzden söyledim☺

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Sola yattiginda mide daha rahat boşalıyor bide mide kapakçığı ustte kaldigindan bulantı azalıyor oğlum sürekli kusuyordu doktor sola yatir diyirdu bulanti basladiginda

Derya4727

Kayıtlı Üye
rank
Bendede öyle olmuştu oglumda böyle bi şey yaşamadım bence cinsiyeti kız o yüzden benimde kızım olacak 2 haftam kaldı o yüzden söyledim☺
Yaa maşallah sağlıkla alırsın kucağına inşallah 🌺 hayırlısıyla bakalım bugün öğreneceğim cinsiyeti 🙈
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sola yattiginda mide daha rahat boşalıyor bide mide kapakçığı ustte kaldigindan bulantı azalıyor oğlum sürekli kusuyordu doktor sola yatir diyirdu bulanti basladiginda
Evet canım oda olabilir tabikiii teşekkür ediyorum bilgin için 🌺🥰

Ayşe eyy

Kayıtlı Üye
rank
Cinsiyetini öğrendiğinde yazssana merak ettim dediğim konuyla alakası varmı😁

Sarıcivciv41

Kayıtlı Üye
rank
Gebelkte sola yatılması tavsıye ediliyor sağ tarafa yatınca bebek rahim kesesi falan mideye karaciğerine baskı yapıyor ondandır. Sola yatarsan mideni rahatlatmş oldğn için iyi oluyor bebekte rahat ediyor baskı hissrtmediği için sende rahat edersn tavsıyeler bu şekilde 😊👍

Tüm sayfalar yüklendi.