Teşekkürler teyzesi Kayrayı çok öpüyorumOyy maşallah sana teyzem sen ne kadar datlısın. Maşallah kuzum rabbim nazarlardan korusun inşallah
.

Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Allah razı olsun canımŞaşkın seniiimaşallah Allah bağışlasın
![]()

Çokça AminnnMaşallah sübhanallah sana kuzum benim rabbim nazarlardan korusun bütün yavrularımızi,sizede hayırlı evlat eylesin canım çok tatlı yavrum

Çokça AminnnMaşallah sübhanallah sana kuzum benim rabbim nazarlardan korusun bütün yavrularımızi,sizede hayırlı evlat eylesin canım çok tatlı yavrum

Amin teyzesi teşekkür ederizMaşallah sübhanallah rabbim nazarlardan kem gözlerden korusun boncuk gözlü prensesi![]()

Amin teyzesi teşekkür ederizMaşallah sübhanallah rabbim nazarlardan kem gözlerden korusun boncuk gözlü prensesi![]()

41 kere maşallah ❤

4256"]Allah nazarlardan saklasın gözlesinmaşallah
Teşekkür ederiz teyzesi Allah razı olsunUşşş maşaallah Allah nazarlardan korusun İnşaAllah![]()
![]()
Maşallah sübhanallah rabbim nazarlardan kem gözlerden korusun boncuk gözlü prensesi

[/QUOTE]
Amin teyzesi teşekkür ederiz

41 kere maşallah ❤

Son düzenleme: