MERHABA ✋

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik Öncesi kategorisinde Sare Özmen tarafından oluşturulan MERHABA ✋ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,220 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik Öncesi
Konu Başlığı MERHABA ✋
Konbuyu başlatan Sare Özmen
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sare Özmen

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Kızlar Ben 8 Haftalık Hamileyimmmm Kontrole Gittimmm Altan Muayene Yaptıramadım Kendimi Hemen Kasıyorum Titriyorum Elimde Değil Melesef Doktor Bana Sen Asla Doğuramazsın Dedi😔😞😪
Kuzum ilk aylarda alttan muayene pek önerilmiyor zaten ayrıca doktorunun öyle yaklaşımı çok saçma. Doktorunu değişmeni tavsiye ederim

Sare Özmen

Kayıtlı Üye
rank

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Katılıyorum. Neden muayene etmek istemiş ki anlamadım bende
Bazen geç döllenmeden kaynaklı bebek veya kese görünmüyor kuzum bazı doktorlar alttan muayene yapmak istiyor ama bazıları birkaç hafta daha beklemeyi öneriyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Merve Çok Korkuyorum Ben 😔

Bebegin kalp atışı için
Korkmana hiç gerek yok öncelikle doktorunu değiştir öylesi insan senin moralini daha çok bozar. Alttan muayene de korkup çekinecek birşey yok lakin yaptırmamanı öneririm 1 hafta daha bekleyebilirsin

Sare Özmen

Kayıtlı Üye
rank
Bazen geç döllenmeden kaynaklı bebek veya kese görünmüyor kuzum bazı doktorlar alttan muayene yapmak istiyor ama bazıları birkaç hafta daha beklemeyi öneriyor

Korkmana hiç gerek yok öncelikle doktorunu değiştir öylesi insan senin moralini daha çok bozar. Alttan muayene de korkup çekinecek birşey yok lakin yaptırmamanı öneririm 1 hafta daha bekleyebilirsin
Evet

Alykyk

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar Ben 8 Haftalık Hamileyimmmm Kontrole Gittimmm Altan Muayene Yaptıramadım Kendimi Hemen Kasıyorum Titriyorum Elimde Değil Melesef Doktor Bana Sen Asla Doğuramazsın Dedi😔😞😪

Bence abartmış ben ta doğuracağım güne kadar 2 gebeligimdede alttan muayene olmadım hiç daha çok erken bende onermiyorum iyi deil diye biliyorum bence olma gerek yok ilk haftalarda kese hemen belli olmaz zaten

Sare Özmen

Kayıtlı Üye
rank

Bence abartmış ben ta doğuracağım güne kadar 2 gebeligimdede alttan muayene olmadım hiç daha çok erken bende onermiyorum iyi deil diye biliyorum bence olma gerek yok ilk haftalarda kese hemen belli olmaz zaten
Bilgisizim canım

Tüm sayfalar yüklendi.