Merhaba kızlar
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 4 Mayıs 2023 #2 sedahemzeli' Alıntı: Merhaba kızlar Genişletmek için tıkla ... Merhaba kuzum aramıza hoşgeldin
S sedahemzeli Kayıtlı Üye Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 17 4 Mayıs 2023 #3 26 haftalık hamileyim sizce normal doğummu? Sezeryanmı?
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 4 Mayıs 2023 #4 sedahemzeli' Alıntı: 26 haftalık hamileyim sizce normal doğummu? Sezeryanmı? Genişletmek için tıkla ... Kuzum şuan belli olmaz ilerleyen zamanlarda belli olur henüz çok erken sen sezaryanmi istiyorsun ?
sedahemzeli' Alıntı: 26 haftalık hamileyim sizce normal doğummu? Sezeryanmı? Genişletmek için tıkla ... Kuzum şuan belli olmaz ilerleyen zamanlarda belli olur henüz çok erken sen sezaryanmi istiyorsun ?
S sedahemzeli Kayıtlı Üye Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 17 4 Mayıs 2023 #5 Kesinlikle hayır normal doğum istiyorum bence normal daha iyi
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 4 Mayıs 2023 #6 sedahemzeli' Alıntı: Kesinlikle hayır normal doğum istiyorum bence normal daha iyi Genişletmek için tıkla ... Kuzum ilk gebelikmi senin
sedahemzeli' Alıntı: Kesinlikle hayır normal doğum istiyorum bence normal daha iyi Genişletmek için tıkla ... Kuzum ilk gebelikmi senin
S sedahemzeli Kayıtlı Üye Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 17 4 Mayıs 2023 #7 Kesinlikle hayır normal doğu Hülya12' Alıntı: Kuzum ilk gebelikmi senin Genişletmek için tıkla ... Evet Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 4 Mayıs 2023 sedahemzeli' Alıntı: Kesinlikle hayır normal doğu Evet Genişletmek için tıkla ... Ve şöyle birşey var benim kilom çok az o yüzden normal doğum benim için iyi olurmu emin değilim
Kesinlikle hayır normal doğu Hülya12' Alıntı: Kuzum ilk gebelikmi senin Genişletmek için tıkla ... Evet Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 4 Mayıs 2023 sedahemzeli' Alıntı: Kesinlikle hayır normal doğu Evet Genişletmek için tıkla ... Ve şöyle birşey var benim kilom çok az o yüzden normal doğum benim için iyi olurmu emin değilim
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 4 Mayıs 2023 #8 sedahemzeli' Alıntı: Kesinlikle hayır normal doğu Evet Genişletmek için tıkla ... Rabbim sağlıkla kucagina almayı nasip etsin canım benim
sedahemzeli' Alıntı: Kesinlikle hayır normal doğu Evet Genişletmek için tıkla ... Rabbim sağlıkla kucagina almayı nasip etsin canım benim
Asena.ase 👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑 Mod Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 12,026 Konum Çankırı 4 Mayıs 2023 #9 Merh sedahemzeli' Alıntı: Merhaba kızlar Genişletmek için tıkla ... Merhaba canım hoşgeldin
S sedahemzeli Kayıtlı Üye Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 17 4 Mayıs 2023 #10 sedahemzeli' Alıntı: Kesinlikle hayır normal doğu Evet Genişletmek için tıkla ... Ve şöyle birşey var benim kilom çok az o yüzden normal doğum benim için iyi olurmu emin değilim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 4 Mayıs 2023 Hülya12' Alıntı: Rabbim sağlıkla kucagina almayı nasip etsin canım benim Genişletmek için tıkla ... Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 4 Mayıs 2023 Hülya12' Alıntı: Rabbim sağlıkla kucagina almayı nasip etsin canım benim Genişletmek için tıkla ... Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 4 Mayıs 2023 Hülya12' Alıntı: Rabbim sağlıkla kucagina almayı nasip etsin canım benim Genişletmek için tıkla ... Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 4 Mayıs 2023 Hülya12' Alıntı: Rabbim sağlıkla kucagina almayı nasip etsin canım benim Genişletmek için tıkla ... Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 4 Mayıs 2023 Hülya12' Alıntı: Asena.ase' Alıntı: Merh Merhaba canım hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum Genişletmek için tıkla ...
sedahemzeli' Alıntı: Kesinlikle hayır normal doğu Evet Genişletmek için tıkla ... Ve şöyle birşey var benim kilom çok az o yüzden normal doğum benim için iyi olurmu emin değilim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 4 Mayıs 2023 Hülya12' Alıntı: Rabbim sağlıkla kucagina almayı nasip etsin canım benim Genişletmek için tıkla ... Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 4 Mayıs 2023 Hülya12' Alıntı: Rabbim sağlıkla kucagina almayı nasip etsin canım benim Genişletmek için tıkla ... Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 4 Mayıs 2023 Hülya12' Alıntı: Rabbim sağlıkla kucagina almayı nasip etsin canım benim Genişletmek için tıkla ... Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 4 Mayıs 2023 Hülya12' Alıntı: Rabbim sağlıkla kucagina almayı nasip etsin canım benim Genişletmek için tıkla ... Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 4 Mayıs 2023 Hülya12' Alıntı: Asena.ase' Alıntı: Merh Merhaba canım hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum Genişletmek için tıkla ...