Öncelikle bayağıdır burada yoktum beni özleyen herkese sevgilerimi gönderiyorum bilen biliyor bilmeyenler için söyleyeyim 5 yaşında bir kızım 2 yaşında bir kızım ve 10 aylık bir oğlum var ve oğlumu doğum yaptıktan 6 aydan sonra düzenli adet gördüm oruçtan beri düzenli adet görüyorum ama bu ay 22'sinde olmam lazımdı olmadım kaç gündür çok fazla akıntım var Bir de geçen ay adetimden 10 gün sonra yıkandıktan sonra yani kahverengi bile leke gördüm 2-3 kez cok az çok korkuyorum İnşallah hamile değilimdir ben Konya'da olduğum için spiral takamadım yoksa takıp gidecektim ama acil Konya'ya gitmemiz gerekti orada da eşimi korunuyordu tek bir kez korunmadı o da tutmaz diye düşündük şu an korkuyorum test vermeye biraz daha beklemek istiyorum çünkü kasıklarım ağrıyor belki adet olurum diye bekliyorum kaç gündür o kadar dua ediyorum ki inşallah hamile değilimdir diye çünkü artık kafam kaldırmıyor 3 çocuk peş peşe doğurdum çok zor gerçekten ne çektigimi Allah biliyor bir tek başıma ağrılar giriyor artık İnşallah hamile değilimdir kızlar sizinle paylaşmak istedim ve bu aralar aşırı duygusal olmuşum her şeyi ağlıyorum bir yandan da hamilemiyimdir şüphesi yüzünden de ağlıyorum korkuyorum İnşallah öyle bir şey yoktur