Canim ismin hemsirehanim yaziyor hemsiremisin🙈🥰
D demdem Kayıtlı Üye Katılım 14 Aralık 2023 Mesajlar 788 18 Aralık 2023 #21 Canim ismin hemsirehanim yaziyor hemsiremisin
H Hemsirehanım❤️ Kayıtlı Üye Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 145 18 Aralık 2023 #22 demdem' Alıntı: Canim ismin hemsirehanim yaziyor hemsiremisin Genişletmek için tıkla ... Evet hemşireyim ama çalışmayan bir hemşire Eşimle evlenince eşim sen evimin hanımı ol dedi okey dedim
demdem' Alıntı: Canim ismin hemsirehanim yaziyor hemsiremisin Genişletmek için tıkla ... Evet hemşireyim ama çalışmayan bir hemşire Eşimle evlenince eşim sen evimin hanımı ol dedi okey dedim
S sarı kızım🐇💛 Kayıtlı Üye Katılım 1 Kasım 2023 Mesajlar 619 18 Aralık 2023 #23 Hemsirehanım❤️' Alıntı: Yaa merhaba canım benim Allah bağışlasın kızını ikizlerim biri kız biri erkek teyzesi Gerçekten çok bambaşka bir his ikiz annesi olmak.. Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Aralık 2023 Hoşbuldummm İyiki varsınız hepiniz Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Aralık 2023 Hoşbuldummm İyiki varsınız hepiniz Ben de Gül Karnımdaki kurabiyemle benim de 3 ysvrum um olacak inşaAllah Genişletmek için tıkla ... Öyle çok güzel bişey teşekkür ederim canm benim
Hemsirehanım❤️' Alıntı: Yaa merhaba canım benim Allah bağışlasın kızını ikizlerim biri kız biri erkek teyzesi Gerçekten çok bambaşka bir his ikiz annesi olmak.. Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Aralık 2023 Hoşbuldummm İyiki varsınız hepiniz Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Aralık 2023 Hoşbuldummm İyiki varsınız hepiniz Ben de Gül Karnımdaki kurabiyemle benim de 3 ysvrum um olacak inşaAllah Genişletmek için tıkla ... Öyle çok güzel bişey teşekkür ederim canm benim
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,634 Konum Kırklareli 18 Aralık 2023 #24 Hemsirehanım❤️' Alıntı: Evet hemşireyim ama çalışmayan bir hemşire Eşimle evlenince eşim sen evimin hanımı ol dedi okey dedim Genişletmek için tıkla ... Koca parası miss gibi demii
Hemsirehanım❤️' Alıntı: Evet hemşireyim ama çalışmayan bir hemşire Eşimle evlenince eşim sen evimin hanımı ol dedi okey dedim Genişletmek için tıkla ... Koca parası miss gibi demii
S sarı kızım🐇💛 Kayıtlı Üye Katılım 1 Kasım 2023 Mesajlar 619 18 Aralık 2023 #25 Hemsirehanım❤️' Alıntı: Evet hemşireyim ama çalışmayan bir hemşire Eşimle evlenince eşim sen evimin hanımı ol dedi okey dedim Genişletmek için tıkla ... Bende hemşireyim bunlar böyle çalışma sen zaten çalışıyosun evde ben senin paranı veririm diyo
Hemsirehanım❤️' Alıntı: Evet hemşireyim ama çalışmayan bir hemşire Eşimle evlenince eşim sen evimin hanımı ol dedi okey dedim Genişletmek için tıkla ... Bende hemşireyim bunlar böyle çalışma sen zaten çalışıyosun evde ben senin paranı veririm diyo
H Hemsirehanım❤️ Kayıtlı Üye Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 145 18 Aralık 2023 #26 Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: Koca parası miss gibi demii Genişletmek için tıkla ... Ahh evett valla öyle ne yalan söyleyeyim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Aralık 2023 sarı kızım🐇💛' Alıntı: Bende hemşireyim bunlar böyle çalışma sen zaten çalışıyosun evde ben senin paranı veririm diyo Genişletmek için tıkla ... Aynı kaderi paylaşıyoruz
Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: Koca parası miss gibi demii Genişletmek için tıkla ... Ahh evett valla öyle ne yalan söyleyeyim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Aralık 2023 sarı kızım🐇💛' Alıntı: Bende hemşireyim bunlar böyle çalışma sen zaten çalışıyosun evde ben senin paranı veririm diyo Genişletmek için tıkla ... Aynı kaderi paylaşıyoruz
D demdem Kayıtlı Üye Katılım 14 Aralık 2023 Mesajlar 788 18 Aralık 2023 #28 Hemsirehanım❤️' Alıntı: Evet hemşireyim ama çalışmayan bir hemşire Eşimle evlenince eşim sen evimin hanımı ol dedi okey dedim Genişletmek için tıkla ... Hahahha ne tatlisin bende calismiyom
Hemsirehanım❤️' Alıntı: Evet hemşireyim ama çalışmayan bir hemşire Eşimle evlenince eşim sen evimin hanımı ol dedi okey dedim Genişletmek için tıkla ... Hahahha ne tatlisin bende calismiyom
H Hemsirehanım❤️ Kayıtlı Üye Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 145 18 Aralık 2023 #29 demdem' Alıntı: Hahahha ne tatlisin bende calismiyom Genişletmek için tıkla ... Valla işime gelmedi değil şimdi evde çocuklarla ilgilenen ponçik bişey oluverdim
demdem' Alıntı: Hahahha ne tatlisin bende calismiyom Genişletmek için tıkla ... Valla işime gelmedi değil şimdi evde çocuklarla ilgilenen ponçik bişey oluverdim
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici ModAyın Annesi Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 18 Aralık 2023 #30 Hemsirehanım❤️' Alıntı: Hoşbuldummm Burda güzel dostluklarım olur umarım akşam telaşesi çocuklarla uğraşıyorum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Aralık 2023 Amiinn. Allah razı olsun senin de evladına Rabbim sağlık afiyet versin Genişletmek için tıkla ... Sağol canım benim
Hemsirehanım❤️' Alıntı: Hoşbuldummm Burda güzel dostluklarım olur umarım akşam telaşesi çocuklarla uğraşıyorum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Aralık 2023 Amiinn. Allah razı olsun senin de evladına Rabbim sağlık afiyet versin Genişletmek için tıkla ... Sağol canım benim