Merhqba hanimlar lutfen cevap yazin lutfen

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Özlem tam tarafından oluşturulan Merhqba hanimlar lutfen cevap yazin lutfen başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,231 kez görüntülenmiş, 40 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Merhqba hanimlar lutfen cevap yazin lutfen
Konbuyu başlatan Özlem tam
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Özlem tam

Özlem tam

Kayıtlı Üye
rank
Canım hem korkuyorsun hem eve geliyorsun doktorun yatış verdiyse neden yatmadın ne dememizi istiyorsun bişi olmaz dememizimi bence hiç vakit geçirmeden hastaneye git en azından doktor gözetiminde olursun.
Dr dediki herseyi normal 4 cm acılık var ve dogmun sancim iyi dedi istersen bu gece yatisini verelim ilaç da vermeyecek sadece gözetimde tutacam seni Sabah ta gene muane ederim açılman olmazsa eve yolluyacam hergun gelip gidersin ve kesinlik le bir iş yapma istirahat et bol bol 1 hafta atarsa cook iyi olacak bebeğin için dedi bende evim cook yakın isterseniz gideyim bi ufacık sıkıntıda eleyim dedim tm dedi numarasınıda verdi acil bisey için yarın gene gidecem O yüzden yarışı kabul etmedim kaynanam bakıyo şimdi ve2 çocuğum var

Özlem tam

Kayıtlı Üye
rank
Canım hem korkuyorsun hem eve geliyorsun doktorun yatış verdiyse neden yatmadın ne dememizi istiyorsun bişi olmaz dememizimi bence hiç vakit geçirmeden hastaneye git en azından doktor gözetiminde olursun.
Bireyden degil ama bebek küçük zaten doğurmak için ilaç vermeyecek ti sanci takibi yapacaktı girdimde nst sancılarım azdı ondan eve gelmeyi tercih ettim korkuyorum alttan muaneden cook ve hic birseyim hazır değil daha Çünkü tm bir ayım var di öyle korktum o kadar ağladım ki alttan muane bile olmayacaktim sonradan oldum

Beyza🥰

Kayıtlı Üye
rank
Bugün kahve rengi lekeyle dr gittim alttan muane yaptı 4 cm açılma var Erken doğum dedi 35+3 günlüğüm bir hafta atarsa cook iyi olur dedi yatış verdi kabul etmedim benim gibi olan varmi cook korkuyorum
Keşke yatsaydn canım benim 5 cm açılma vardı yatış verdi Sabah 6 da doğum oldu Sabaha kadar nts kontrolü yapıldı

Özlem tam

Kayıtlı Üye
rank
Evde kimsen yoksa küçük bı çocuğun varsa yatmayıp eve gitmeni anlarım da diğer türlü anlam veremiyorum benimde sancım oldu acile gittim iğneyle ilaçla durdurdular doğumu yine de korkumdan İzmir'e annemlerin yanına geldim hastaneye uzaklığım arabayla 5dakika burda hiçbirimiz sana yardımcı olamayız sadece dua ederiz karnındaki canida kendinide düşün tehlikeye atma benide yanlış anlama amacım seni kırmak degil
2 çocuğum var 8 ve 5 yaşında zaten onlarda aklımda kalmıştı zaten ramazan olması zorluyor. Annem gelmiyo kaynanam hem ben hem evi hem çocuk lar herseyi yıktım resmen üstüne kadının
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Keşke yatsaydn canım benim 5 cm açılma vardı yatış verdi Sabah 6 da doğum oldu Sabaha kadar nts kontrolü yapıldı
Kaç haftaliktiniz peki benim erken ondan korkuyorum2 cocugimda da sancim gelmedi 41 hafta bitti suni sancıyla doğurdum o yüzden bu ilk gibi bisey anlamadim ve yaklaşık 2 buçuk aydır doğum pozisyonunda çocuğum

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
2 çocuğum var 8 ve 5 yaşında zaten onlarda aklımda kalmıştı zaten ramazan olması zorluyor. Annem gelmiyo kaynanam hem ben hem evi hem çocuk lar herseyi yıktım resmen üstüne kadının
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kaç haftaliktiniz peki benim erken ondan korkuyorum2 cocugimda da sancim gelmedi 41 hafta bitti suni sancıyla doğurdum o yüzden bu ilk gibi bisey anlamadim ve yaklaşık 2 buçuk aydır doğum pozisyonunda çocuğum
Rabbim yardımcın olsun ama keyfi bişey değil anlayışli olmalari lazım güzel haberlerini bekliyoruz insallah hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsin bebisini

Tüm sayfalar yüklendi.